Derfor bør du prøve juice i matlagingen

Sunniva juice er ikke bare en tørsteslukker, den kan også gi hverdagsmaten et skikkelig løft. Bare sjekk disse tre oppskriftene.

Sunniva juice er en favoritt til frokost og på varme sommerdager, men den kan langt mer enn å bare slukke tørsten. Juicen tilfører nemlig naturlig sødme og friskhet til både sauser, marinader og dressinger – og gir et overraskende løft til sommermaten.

Bli KIWI PLUSS-kunde!

Spar 15 % bonus på fersk frukt og grønt!

Her får du tre enkle, smakfulle oppskrifter der juicen er ingrediensen som gir det lille ekstra:

1. Ceviche med eple- og mangojuice

Ceviche er en rett fra Sør-Amerika, som består av rå fisk eller sjømat som marineres i sitrusjuice. Dette gir den en kokt tekstur, og en frisk, rå smak. I denne oppskriften balanseres syren fra lime med sødme fra Sunniva eple- og mangojuice. Perfekt som lett middag eller forrett til gjester.

2. Barbequesaus med eplejuice

Denne deilige barbequesausen med eplejuice er perfekt for å gi grillmaten en søt og krydret smak. Med enkle ingredienser og rask tilberedningstid, kan du kjapt lage en saus som vil imponere gjestene dine. Se hele fremgangsmåten her.

3. Frisk vinaigrette til salat

Denne friske og smakfulle vinaigretten er perfekt for å løfte enhver salat til nye høyder. Med en kombinasjon av Sunniva Original Frokostjuice eller Sunniva Original Appelsin, hvitvinseddik og ferske urter får du en balansert og deilig dressing som er klar på bare 10 minutter. Den enkle oppskriften finner du her.

TIPS! Vil du ha flere ideer til hvordan Sunniva® juice kan løfte sommermaten? Prøv den også i mocktails, smoothies, is og dessert. Se alle oppskriftene her.