• TV

Smakspanelet vårt tester raske, gode og lekre restemåltider med pinnekjøtt.

Når du har pinnekjøtt til overs, har du samtidig en glimrende mulighet til å lage særdeles god restemat. I tillegg bidrar du til å redusere matsvinn, som er bra for både miljøet og din egen bankkonto.

Det er populært å bruke pinnekjøttrestene i lapskaus. Du kan enten lage din egen lapskaus fra bunnen eller – hvis du vil gjøre det ekstra raskt og enkelt – kjøpe vår ferdiglagde lapskaus fra «GO’middag på 1,2,3»-serien og blande pinnekjøttrestene i den. Men pinnekjøttet kan brukes til mye mer enn lapskaus.

Smakspanelet tester pinnekjøttrestemat

Vi fikk vårt smakspanel til å teste et par varianter av restemat med pinnekjøtt: Steam buns og pinnekjøtt i tortilla/wrap. I videoen øverst i artikkelen kan du hva de liker best og belønner med terningkast 6.

Nedenfor finner du flere oppskrifter med pinnekjøtt. Noen er raske, mens andre er litt mer avanserte og tidkrevende: