Har du fått med deg denne brødnyheten i KIWI?

Nyhet! Ny brødserie i KIWI.

Gladnyhet! Nå får du tre gode hverdagsbrød til kun 19,90 i din lokale KIWI-butikk.

Det er ingen hemmelighet at nordmenn er et brødspisende folk. Enten det er til frokost, til lunsj, i matpakka eller til kvelds, er brød et naturlig førstevalg for mange. Dette gjenspeiles i mengden brød vi spiser. Ifølge Opplysningskontoret for brød og korn, spiser nordmenn i gjennomsnitt hele 52 kilo brød hvert eneste år. Med den mengden, er det derfor ingen tvil om at pris er en viktig faktor for valg av brød.

Med høye renter, dyrere strøm og et generelt høyere prisnivå, har prisen på matvarer aldri vært viktigere. Vi i KIWI jobber alltid for å holde prisene nede, og det er derfor en glede å kunne lansere en ny serie med hverdagsbrød til kun 19,90.

Tre brød til hele familien

Den nye serien består av tre gode brød som hele familien kommer til å like. Brødene varierer fra halvgrove til ekstra grove på brødskalen, og to av brødene er merket med nøkkelhull.

Dette er brødene i serien: 

Kneippbrød.jpg

Kneippbrød

Kneippbrød er en kjent og kjær klassiker de fleste kjenner til. Brødet er halvgrovt og uten hele frø og korn, noe som gjør det lett å like for både liten og stor.

Familiebrød.jpg

Familiebrød

Familiebrødet er et formstekt grovbrød uten hele frø og korn. Det passer like godt til frokost, matpakke og kvelds, og kommer garantert til å bli en favoritt for mange familier. Familiebrødet er merket med nøkkelhull. 

Grovbrød.jpg

Grovbrød

Helsemyndighetene anbefaler at vi spiser mer grove kornprodukter, blant annet fordi de inneholder mye kostfiber. Grovt brød er en god kilde til kostfiber, og jo grovere brødet er, jo mer kostfiber, mineraler og vitaminer inneholder det.

Seriens siste brød er en relansering av brødet Hverdagsgrovt, som allerede er en favoritt hos mange. Det ekstra grove brødet har fortsatt den samme gode oppskriften, 81 % grovhet og nøkkelhullsmerket, men med nytt posedesign. Et trygt og godt valg for alle som ønsker et mettende brød som smaker godt.

Brødene finnes dessverre ikke i Nord-Norge.