Stor best-i-test guide

Disse First Price produktene er best i test

Du visste sikkert allerede at First Price er vårt billigste alternativ. Men visste du også at flere av produktene er blant «best i test»?

First Price er vår egen merkevare og vårt billigste alternativ, og er et godt valg dersom du ønsker å begrense matbudsjettet. At man er prisbevisst betyr ikke at kvalitet ikke er viktig – faktisk har flere av våre First Price-produkter fått høy score eller har blitt kåret til best i test i flere uavhengige tester.

Her kan du lese mer om noen av produktene som har gjort det bra i tester i 2020, 2021 og 2022.

First Price lutefisk (2022)

Lutefisk fra First Price

Lutefisken fra First Price fikk terningkast fem da Dagbladet testet lutefisk i november 2022. Dommerpanelet mener dette er en knallbra lutefisk, som er mild og god. Fiskebitene er kjøttfulle med flott konsistens. Et godt og billig alternativ til årets lutefiskmiddager.

First Price tacokrydder (2022) 

Tacokrydder fra First Price

Tacokrydder fra First Price fikk terningkast fem og ble kåret til best i test da Dagbladet testet tacokrydder i juli 2022. I tillegg til å score høyt på lukt og smak, trekkes den lave prisen frem som svært positivt. Et godt og billig krydder til fredagstacoen, med andre ord.

 

First Price ovnsbakt leverpostei (2021) 

Leverpostei 

Ovnsbakt leverpostei fra First Price fikk terningkast fem under Bramat.no sin test av leverpostei i februar 2021. Den inneholder mye lever, bra med umettet fett og et greit saltinnhold. Den får også pluss for at den ikke inneholder karragenan. (Karragenan er et tilsetningsstoff godkjent til bruk i matindustrien, men det er ikke faglig enighet om hvorvidt stoffet er trygt).

 

First Price entrecôte (2021)

Entrecôte

Entrecôten til First Price fikk terningkast fem og imponerte i Dagbladet sin test av biff i januar 2021.

First Price makrellfillet (2021)

Makrell i tomat

Makrellfilet i tomatsaus fra First Price fikk terningkast fem i Bramat.no sin test av fiskepålegg i januar 2021. Den har et bra innhold av både sukker, salt og protein.

First Price kokt skinke og pepperskinke (2020)

Kokt skinkePepperskinke

Både kokt skinke og pepperskinke fra First Price ble belønnet med terningkast fem under Bramat.no sin test av skinkepålegg i september 2020. Begge skinkene fikk pluss for bra kjøttinnhold og lite mettet fett, men at de inneholdt litt mye salt.

First Price myke tortilla-lefser (2020)

Soft tortillalefser

Myke tortilla-lefser fra First Price passer perfekt til både taco, burrito og fajita. Den fikk terningkast fem da Bramat.no testet tortilla-lefser i juni 2020.

First Price fiskegrateng (2020)

Fiskegrateng

First Price sin fiskegrateng fikk terningkast fem av Bramat.no under deres test av fiskegrateng i april 2020. Den inneholder lite mettet fett og har et bra saltinnhold.

First Price grillpølser (2020)

7035620095801_A1N1_2400px.png

First Price sine grillpølser fikk terningkast fem da Bramat.no testet grillpølser i april 2020. Pølsene har et bra kjøttinnhold, og inneholder mindre salt enn de andre pølsene i testen.

First Price hvitost (2020) 

1 kg hvitost

Hvitosten fra First Price fikk terningkast fem da Bramat.no testet guloster i mars 2020. Den inneholder bra med kalsium og et greit innhold av mettet fett.

First Price tamponger (2020)

Tamponger, normal

First Price sine tamponger har ikke fått noen terningkast, men fikk gode resultater da Eurofins testet tamponger for NRK i mars 2020. Tampongene var blant de billigste, og har god sugeevne, inneholder mindre dioksiner og slipper fra seg mindre lo enn flere av de dyrere alternativene.