Norges beste bleieavtale er blitt enda bedre

Nå omfatter avtalen både Libero og Pampers-bleier.

Da KIWI skapte bleieavtalen for 17 år siden, startet vi en priskrig på bleier som har ført til at norske foreldre fortsatt har glede av en av verdens aller laveste bleiepriser. 

Nå inkluderer vi Pampers-bleier i KIWIs bleieavtale i tillegg til i Libero, som har vært med helt siden starten. 

Dette skjer samtidig som vi lanserer vår splitter nye bleieserie LilleGo', som er kvalitetsbleier til vår laveste pris, selv uten å være med i bleieavtalen.

Dette betyr at du nå kan være trygg på at du alltid får den beste bleiehandelen hos KIWI, enten du foretrekker Pampers, Libero eller vår nyhet LilleGo'!

Har gitt bort over 240 millioner bleier

Den etter hvert så omtalte priskrigen på bleier startet 3. januar 2000. Da våknet norske småbarnsforeldre til helsides annonser som slo fast at hver femte bleiepakke var gratis hos KIWI.

«Millenniumsgaven» skulle egentlig bare vare et år, men KIWIs Bleieavtale ble en så stor suksess at ingen våget å røre den.

– På den tiden var det et veldig tilbudskjør på bleier. Mange reiste langt for å kjøpe bleier til lavest mulig pris. Vi ønsket at barnefamilier skulle prøve sin nærmeste KIWI-butikk. Bleieavtalen tok helt av, men ingen av oss forstod den gang hvor store konsekvenser denne avtalen ville få, sier Tron Eggen, markedssjef i KIWI.

Ved lansering av KIWIs Bleieavtale var hver femte bleiepakke gratis. I dag gir KIWI bort hver fjerde pakke. I juli 2015 delte vi ut bleiepakke nummer 10 millioner - noe som tilsvarer totalt 240 millioner bleier.

Det er det samme som høyden av 14 000 Postgirobygg, det.

Billigst i verden?

I forbindelse med 15-årsjubileet til KIWIs bleieavtale i 2015, gjennomførte vi stikkprøver på bleiepriser verden over. Tallene viser at Norge fortsatt har en av verdens aller laveste bleiepriser.

De ekstremt lave bleieprisene har ført med seg en motsatt harryhandel, og KIWI har flere steder gått midlertidig tom for bleier. Med jevne mellomrom har vi kunnet lese om biler og lastebiler som er stoppet på grensen fordi føreren måtte betale bleietoll. Bleiesmugling er heller ikke uvanlig.