Vegetarmat er i vinden. En av Sveriges største suksesser har også fått god mottakelse her i Norge: Soyabønner som minner om kjøtt både i smak og konsistens.
– Det er viktig for oss å lage mat folk faktisk vil ha, og som ser godt ut! Hvorfor lage en Lada når man kan lage Tesla?
Det er visjonen til Oumph!-gründer Anna-Kajsa Lidell, og sannsynligvis én av grunnene til produktenes store suksess siden lanseringen i vårt naboland i 2016.
- Les også: Hva er egentlig Oumph!?
Disse Oumph!-posene får du hos KIWI
Alle 660 KIWI-butikker i Norge vil ha to forskjellige Oumph!-produkter i garantert sortiment, mens et tredje produkt kan bestilles inn av hver enkelt butikk ved stor etterspørsel. Dette er produktene:
- Oppskrift: Oumph! Skagen Style
- Oppskrift: Fritert Oumph! med soyadip
- Oppskrift: Høstgryte med Oumph! The Chunk
- Oppskrift: Pulled Oumph! Burger
- Oppskrift: Pulled Oumph! Soft taco med green onion relish
Alle produktene finner du i frysedisken.
Trenger du flere grunner?
Sånn bortsett fra at det er bra for jordkloden at vi alle spiser mindre kjøtt enn i dag, er det flere fordeler ved et soyaprotein som Oumph!. Produktene inneholder nemlig ikke noe mettet fett, ingen karbohydrater eller sukker. Men har godt med både fiber, protein, jern og folat.
Du trenger med andre ord ikke frykte at du fortsatt skal være sulten etter en real, kjøttfri Oumph!-burger.