Enkel og god vegetarnachos

Vegetarnachos fra First Price

Enten du er vegetarianer eller bare ute etter en skikkelig digg middag uten kjøtt: Denne vegetarnachosen er proppfull av gode smaker, og kommer garantert til å falle i smak.

Det er ingen hemmelighet at nordmenn elsker taco. Fredagen har blitt tacoens egen dag, og det er få middagsretter det er like mye kos forbundet med. Ønsker du å variere eller utvide taco-horisonten, kan vegetarnachos være et godt alternativ. 

Vegetarnachos fungerer like godt som forrett eller delerett i festlige lag, som til en skikkelig digg helgemiddag med familien. Det er også en utmerket måte å få sneket inn en ekstra kjøttfri middag i løpet av uka, uten at det går på bekostning av kosen. 

Her er en oppskrift på en skikkelig god vegetarnachos.

Oppskrift på vegetarnachos

Vegetarnachos
Foto: First Price

Tid: 25 minutter
Porsjoner: 4

Du trenger:

  • Olje til steking
  • 1 pk. First Price kidneybønner
  • 1 pose First Price taco kryddermix
  • 1 glass First Price tacosaus medium
  • 1 pose First Price tortilla chips
  • 200 g First Price revet topping

Topping:

  • Koriander
  • Lime
  • Grønnsaker du liker 

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 225 grader over- og undervarme. 
  2. Varm opp en stekepanne med olje.
  3. Skyll kidneybønnene og sil av. Ha over i stekepannen og fres i 5 minutter.
  4. Tilsett taco kryddermix og følg instruksjonene på pakningen.
  5. Ha i tacosaus og la surre i et par minutter.
  6. Fordel tortilla chips utover i en ildfast form. 
  7. Topp tortilla chipsen med kidneybønne-blandingen og dryss over revet ost.
  8. Stek på midterste rille til osten er gyllen, ca. 5-7 minutter.
  9. Topp med grovhakket koriander, lime og andre grønnsaker du liker ved servering. 

Oppskrift er hentet fra First Price sine hjemmesider