Enten du er vegetarianer eller bare ute etter en skikkelig digg middag uten kjøtt: Denne vegetarnachosen er proppfull av gode smaker, og kommer garantert til å falle i smak.
Det er ingen hemmelighet at nordmenn elsker taco. Fredagen har blitt tacoens egen dag, og det er få middagsretter det er like mye kos forbundet med. Ønsker du å variere eller utvide taco-horisonten, kan vegetarnachos være et godt alternativ.
Vegetarnachos fungerer like godt som forrett eller delerett i festlige lag, som til en skikkelig digg helgemiddag med familien. Det er også en utmerket måte å få sneket inn en ekstra kjøttfri middag i løpet av uka, uten at det går på bekostning av kosen.
Her er en oppskrift på en skikkelig god vegetarnachos.
Oppskrift på vegetarnachos
Tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
Du trenger:
- Olje til steking
- 1 pk. First Price kidneybønner
- 1 pose First Price taco kryddermix
- 1 glass First Price tacosaus medium
- 1 pose First Price tortilla chips
- 200 g First Price revet topping
Topping:
- Koriander
- Lime
- Grønnsaker du liker
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 225 grader over- og undervarme.
- Varm opp en stekepanne med olje.
- Skyll kidneybønnene og sil av. Ha over i stekepannen og fres i 5 minutter.
- Tilsett taco kryddermix og følg instruksjonene på pakningen.
- Ha i tacosaus og la surre i et par minutter.
- Fordel tortilla chips utover i en ildfast form.
- Topp tortilla chipsen med kidneybønne-blandingen og dryss over revet ost.
- Stek på midterste rille til osten er gyllen, ca. 5-7 minutter.
- Topp med grovhakket koriander, lime og andre grønnsaker du liker ved servering.