6 pålegg som gjør knekkebrødet enda bedre

Tre Wasa-knekkebrød med ulike pålegg.

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre knekkebrødmåltidet til et lite høydepunkt. Her er seks påleggsvarianter som sørger for at du kan glede deg til lunsj.

Det høres kanskje ikke så spennende ut med knekkebrød til lunsj, men med godt pålegg er knekkebrød egentlig et genialt måltidsvalg. Knekkebrød har lang holdbarhetstid, og er derfor perfekt å ha stående i skapet på jobb. Grove knekkebrød er dessuten rike på kostfiber, og det er gode nyheter for magen.

Inspirerende pålegg til knekkebrødet

Suksessen bak et godt knekkebrødmåltid handler om å velge gode og smakfulle pålegg, og at du venter med å ta på pålegget til du skal spise. Smører du knekkebrødene i forkant, vil de bli bløte og miste den gode og knasende smaken.

Ikke minst handler et godt knekkebrødmåltid om å velge gode og smakfulle knekkebrød. Knekkebrødet DIN STUND fra Wasa er laget med kun fire ingredienser: fullkornsrugmel, gjær, chiafrø og salt – og har en nydelig rund og nøtteaktig smak.

Den runde og store størrelsen på knekkebrødet gjør det også enkelt å dele knekkebrødet i to eller flere biter, sånn at du kan ha på flere ulike pålegg til samme måltid. Her er seks påleggsvariasjoner som gjør knekkebrødmåltidet enda bedre.

Med avokado, chili, spekeskinke og tomater

Rundt Wasa-knekkebrød med avokado, chili, spekeskinke og tomater

Den myke konsistensen av avokado er perfekt sammen med det sprø knekkebrødet. Topp den med litt chilli og urter for ekstra smak. For en mildere, men like fullt smaksrik variant kan du toppe avokadoen med spekeskinke og tomat så har du et godt og fristende måltid.

Med kremost, laks, dill, tomat og avokado

Rundt Wasa-knekkebrød med kremost, laks, dill, tomat og avokadoEn myk kremost er nydelig til et knasende knekkebrød. Laks og dill er en klassisk kombinasjon som alltid smaker godt, og en favoritt på knekkebrød med kremost som base. Topp den andre halvparten med kremost, tomat og avokado så har du en variert og smakfull lunsj.

Med pesto, ost, paprika, mozzarella og tomat

Rundt Wasa-knekkebrød med pesto, ost, paprika, mozzarella og tomatOst og paprika er en kombinasjon de aller fleste kjenner til fra før. Med en liten skje pesto under vil du garantert heve smaksopplevelsen. Pesto er rik på smak, har en kremet konsistens og en deilig smak av friske urter. Capresesalat er noe som hører sommeren til, men caprese smaker også kjempegodt som pålegg. Kombinerer du pesto, et par skiver tomat, en skive mozzarella og fersk basilikum, har du mange grunner til å glede deg til lunsj.