Mange er glade i knekkebrød, enten til frokost eller som mellommåltid. Men er du obs på hvilke som er gode brødalternativer, og hvilke som passer best til dessert?
Spesielt de «hjemmelagde» knekkebrød-variantene har blitt veldig populære de siste årene, og ernæringstester viser at det også er disse som er de sunneste alternativene i knekkebrødhylla.
Da Matkontrollen på TV2 tidligere i vår gjorde en test av de 15 mest solgte knekkebrødene i landet, kom Grovkrisp sesam & linfrø fra Synnøve Finden ut best på ernæring og smak (totalscore).
Også Aftenposten har nylig testet knekkebrød, alle disse var blant produktene som fikk toppscore, og er å kjøpe i KIWI-butikker over hele landet:
Sætre fiberrik solsikkefrø
Sætre Kornmo med solsikke & havre
Wasa Fiber balance
Wasa Sport+
Wasa Husman
- Les også: Test av frokostblandinger