NYHET HOS KIWI

Få ferske og supergrove rundstykker uten å bake

Ingenting smaker bedre enn rykende ferske rundstykker til frokost. Med Hatting Supergrove rundstykker får du en mettende og god start på dagen.

Å stå tidlig opp for å bake hjemmelagde rundstykker før frokost, er nok en aktivitet forbeholdt de mest ivrige A-menneskene. Heldigvis betyr ikke det at resten av oss må klare oss uten rykende fersk bakst om morgenen! 

Hatting Supergrove rundstykker med valmuefrø.
Hatting Supergrove rundstykker med valmuefrø.
En av nyhetene hos KIWI i høst er Hatting Supergrove rundstykker, som har hele fire kaker på brødskalaen og 81 prosent sammalt mel og korn. Rundstykkene er bakt med en høy andel havre som gir god smak, saftig konsistens og en god metthetsfølelse.

Dette er de groveste fryste rundstykkene du får kjøpt hos KIWI.

Rundstykker på 10 minutter

Gode rundstykker er jo heldigvis ikke bare forbehold lange helgefrokoster. Hva med å overraske barna med supergrove rundstykker i matpakken, eller til kveldsmat etter en lang dag med mange aktiviteter? Rundstykkene smaker også veldig godt som tilbehør sammen med suppe eller en god og varm høstgryte.

Har du tid og lyst kan du naturligvis også lage rundstykker selv, selv for eksempel denne oppskriften på hjemmelagde grove rundstykker. 

Vinn lunsj til deg og dine venner

I samarbeid med Hatting Norge har vi en konkurranse der du kan vinne et gavekort på 500 kroner fra KIWI. For dette kan du invitere familie eller venner på et godt måltid i høst, og servere ferske supergrove rundstykker og deilig pålegg akkurat når det passer deg best.

Deltar du i konkurransen på Facebook før fredag 2.11 er du med i trekningen av to lunsjer (levert som gavekort)

I tillegg vil alle som svarer på spørsmålet her innen søndag 5. november være med i trekningen av et tredje gavekort: