SESAM- OG SOLSIKKEBRØD

Høstens nyhet fra Bakerens Utvalgte

KIWI slår til igjen, og utvider Bakerens Utvalgte-serien med enda et brød. Neste ut er Bakerens Utvalgte Sesam- og Solsikkebrød fra Bakehuset. En brødnyhet som er både grovt og luftig.

Nordmenn er glad i brød, og det er det god grunn til. For ikke bare passer det til frokost og lunsj, eller som tilbehør til middagen, men det er også en viktig kilde til fiber og andre næringsstoffer. Nå fyller vi butikkhyllene med et nytt brød i Bakerens Utvalgte-serien, som skal sikre sunne og gode brødmåltider for hele familien.

Bakerens Utvalgte Sesam- og Solsikkebrød finner du i alle KIWI-butikker bortsett fra i Nord-Norge.  

Dette er Bakerens Utvalgte Sesam- og solsikkebrød

Sesam og solsikkebrødSesam- og solsikkebrødet er et luftig brød med langsgående snitt, og en god skorpe dekorert med sesam. Brødet er 60 % grovt og Nøkkelhullsmerket, slik at du kan være sikker på at du har valgt det aller beste for de du er glad i. 

Bakerens Utvalgte er rett og slett en serie med våre beste brød. Her har bakerne jobbet i lang tid med å utvikle den beste bakeprosessen for å få frem den beste smaken i brødene, samtidig som de holder seg saftige enda lenger enn tidligere brød. Her brukes kun de beste råvarene. En større del av bakeprosessen gjøres også for hånd, til forskjell fra de fleste andre brød man vanligvis kjøper i dagligvarebutikken. 

- Til noen av disse brødene lager vi også en fordeig, som får modne i flere timer før vi blander inn resten av ingrediensene og elter deigen, avslører baker og produktutviklingssjef Amund Skrutvold i Bakehuset og fortsetter:

- I tillegg til de gode råvarene, er det å ha kontroll på tid og temperatur nøkkelen til å bake et godt og smakfullt brød. Det er det som er godt håndverk.

Hva er nøkkelhullmerket?

Bakerens Utvalgte Sesam- og solsikkebrød er Nøkkelhullsmerket. Nøkkelhullet er et symbol som skal gjøre det enklere å velge sunnere matvarer når du handler. Merket skal sikre deg at varene du kjøper er sunnere, altså at de har mindre fett, sukker og salt, og mer fiber og fullkorn enn tilsvarende produkter. Helsedirektoratet anbefaler derfor å følge ordningen når du skal velge kornprodukter.

I alle våre KIWI-butikker legger vi stor vekt på at det skal være enkelt å handle sunt.