Nå får favorittbrødet ditt ny pose

Alle dagsferske brød på KIWI i ny drakt. Slik finner du din favoritt i brødhylla.

Du har kanskje sett dem i butikken allerede? Bestselgere som Norsk fjellbrød, Hverdagsgrovt og Mors grovbrød har fått helt ny innpakning. 

– Vi så at tiden var moden for å gjøre noe med designet på posene. Det blir en del nye poser i butikkene, men vi håper at forbrukerne raskt finner igjen sine favoritter. Brødene beholder navnet sitt og bakes etter samme, gode oppskrift, sier Nan Furu-Bolstad, produktgruppesjef i Bakehuset.

Slik så brødposene ut før redesignet.

Endringen av posene skjer på bakgrunn av tilbakemeldinger fra forbrukerne som oppgir at det har vært vanskelig å skille mellom brødene i butikken og dermed å finne det de leter etter. 

Nostalgisk inspirasjon

I designet på de nye brødposene i Klassiker-serien, med kjente og kjære brød som Norsk fjellbrød, Hverdagsgrovt og Mors grovbrød, er det hentet inspirasjon fra eldre brødposer. Dette er kombinert med en nyere strek på dagens pose.

KIWIs eget grovbrød har også fått ny innpakning – se etter det i butikken!

– Flere av disse brødene har vi bakt lenge, og de har vært klassikere på frokostbordet eller i matpakka i en årrekke. Derfor ønsket vi å kombinere nostalgi med nåtid på disse posene, sier Furu-Bolstad.

Samtidig får et av våre mest solgte brød, Hverdagsgrovt, ny oppskrift og en ekstra skravering på grovhetsskalaen.

De nye brødposene er i tillegg bærekraftige papirposer laget av kortreist, skandinavisk trevirke. De føyer seg inn i en rekke redesign på flere brødserier de siste månedene: Tidligere har både Naturlig sunt og Våre Minste brød også fått nytt design. 

– Vi ønsker å bidra til at forbrukerne kan ta miljøbevisste valg i hverdagen, og dette er et viktig skritt på veien, sier Furu-Bolstad.