Et ekte bybrød

Oslobrød: Høstens urbane nyhet

Høsten er rett rundt hjørnet og nye saftige brød er på vei inn i butikkhyllene. Denne gangen går vi urbant og serverer Oslobrød på hovedstadens mange frokostbord.

Norge er i verdenstoppen når det kommer til brødspising. Det er kanskje ikke så rart når vi harså mange gode brød å velge mellom. Grovt brød er dessuten en god kilde til fiber, som er en viktig del av et variert og sunt kosthold. Hos KIWI finner du en rekke brød vi er stolte av. Blant annet fra Bakerens Utvalgte og Våre Groveste, som består av et bredt utvalg varierte brød.

Denne høsten kommer også Oslobrødet inn i rekka. Et saftig, formstekt brød, som kun selges i Oslo. En perfekt start på dagen, og som er god å ha i matpakka eller i sekken når høstens turstier skal tråkkes.

Brødet finnes i alle KIWI-butikker i Oslo-området.

Dette er Oslobrødet

Oslobrød fra Bakehuset.

Oslobrød er et lite hverdagsbrød som er perfekt for mange av byens små husholdninger. Brødet veier 500 gram, er 52 % grovt og Nøkkelhullsmerket, slik at du kan være sikker på at brødet er blant de sunnere brødene i butikken. Det lille brødet er også med på å hindre matsvinn.

Oslobrødet har hentet frem en god og gammel oppskrift fra en av Bakehusets mest solgte brød i Oslo-området for noen år tilbake. Oppskriften er tilpasset dagens brødpreferanser med grovhet og nøkkelhull. Brødet får saftighet og struktur fra frø og korn, samtidig som det har en rund smak og resultatet er et smakfullt brød for den aktive og urbane Osloborger.

Hva er nøkkelhullmerket?

Oslobrødet fra Bakehuset er Nøkkelhullsmerket. Nøkkelhullet er et symbol som skal gjøre det enklere å velge sunnere matvarer når du handler. Merket skal sikre deg at varene du kjøper er sunnere, altså at de har mindre fett, sukker og salt, og mer fiber og fullkorn enn tilsvarende produkter. Helsedirektoratet anbefaler derfor å følge ordningen når du skal velge kornprodukter.

I alle våre KIWI-butikker legger vi stor vekt på at det skal være enkelt å handle sunt.