6 tips til topping

Rask og lett sommerlunsj med knekkebrød

På varme dager er det deilig å ty til noe enkelt og lett når sulten melder seg. Da er knekkebrød med sommerlig topping perfekt. Her er seks digge påleggskombinasjoner.

På sommeren er det fint å ty til mat som både er enkel å spise og lett å tilberede. Med knekkebrød i skapet har du alltid et perfekt utgangspunkt for en sunn, god og rask lunsj, eller et enkel kveldsmåltid. Og med riktig topping, kan du gjøre knekkebrødet til en liten smaksopplevelse. Her er seks sommerlige forslag:

1. Snøfrisk, røkelaks og ruccola

Snofrisk.jpg

Denne varianten gir deg en smak av sjø og sommer. Smør Snøfrisk på knekkebrødet, legg på skiver av røkelaks og topp med frisk ruccola. En perfekt kombinasjon av kremet, røkt og friskt.

2. Kremost, jordbær og basilikum

1-Jordbær.jpg

En frisk og kremet kombinasjon som balanserer det søte og det syrlige. Smør et lag kremost på Wasa Knekkebrød med Frø & Havsalt, topp med skiver av friske jordbær og pynt med basilikumblader for en aromatisk touch.

3. Brie og rørte blåbær

3-Blabar.jpg

For en luksuriøs og søt-salt opplevelse, prøv brie sammen med rørte blåbær. Den kremete brien sammen med de søte blåbærene gir en herlig smaksopplevelse.

4. Avokado, kokt egg og timian

2-Avokado+egg.jpg

En næringsrik og mettende variant. Mos avokadoen og smør den på knekkebrødet, legg på skiver av kokt egg og dryss over litt fersk timian. Denne kombinasjonen holder deg mett lenge.

5. Babyleaf, spekeskinke og vannmelon

4-Spekeskinke.jpg

En spennende miks av søtt og salt. Legg et lag babyleaf på knekkebrødet, topp med spekeskinke og små terninger av vannmelon. Perfekt på en varm sommerdag.

6. Hvitost, reddik og pepper

Gulost.jpg

En enkel, men skikkelig god kombinasjon. Legg skiver av hvitost på knekkebrødet, topp med tynne skiver av reddik og krydre med en klype sort pepper. Denne kombinasjonen er både sprø og smakfull.