EKSKLUSIV KIWI-NYHET:

Start året sunt med brødnyheten som heier på skijentene

Skibrød er et nøkkelhullsmerket brød som kun blir å finne hos KIWI.

Vi kommer med en god nyhet til alle brødelskere. Bakehuset lanserer nå et helt nytt brød som kun blir å finne hos KIWI – og det er ikke et hvilket som helst brød det er snakk om.

Skibrød er nemlig et samarbeid mellom Bakehuset, KIWI og de norske skijentene. Som du kanskje vet er KIWI stolt sponsor for kvinnelandslaget, så våre fantastiske idrettshelter får selvsagt pryde brødposen.

Sunt og nøkkelhullsmerket

Skibrødet er 61 prosent grovt og er nøkkelhullsmerket, og kan derfor være en solid støttespiller hvis du har som nyttårsforsett å spise sunnere i 2019. Grovt brød inneholder mer fullkorn og fiber, som igjen bidrar til en god fordøyelse, lengre metthetsfølelse, og en redusert risiko for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.

Det rundbakte skibrødet veier omtrent 750 gram, og leveres nybakt hver dag til din KIWI-butikk. Av logistikkårsaker blir ikke Skibrød tilgjengelig i KIWI-butikkene i Nord-Norge.

Skibrød lanseres mandag 7. januar 2019.

Myter om brød

Myte 1: Brød er usunt

Nei, tvert imot. Grovt brød er en god kilde til verdifulle næringsstoffer. Fullkorn reduserer blant annet risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.

Myte 2: Vi spiser for mye brød og kornprodukter

Nei, kun 1 av 4 nordmenn får i seg nok fiber og fullkorn, ifølge kostholdsrådene fra Helsedirektoratet.

Myte 3: Fargen viser hvor sunt brødet er

Nei, mørke brød er ikke alltid de groveste og sunneste. Bruk brødskalaen for å sjekke grovhetsandelen i brødet. Da finner du enkelt de sunneste brødene.

Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn