Populære brød

Slik kan du kjapt og enkelt nyte nystekt brød hver dag

På kort tid har "Nystekt"-brødene blitt svært populære hos KIWI. Du kjøper brødene i din lokale butikk og steker dem ferdig på kun åtte minutter hjemme i din egen stekeovn.

«Nystekt»-serien består av fire forskjellige brød fra Bakehuset, og er tilgjengelige i alle KIWI-butikker.

Brødene er det perfekte tilbehøret til både helgefrokoster og i ferier der vi gjerne samles rundt bordet og kan kose oss litt ekstra. Eller hva med nystekt brød som tilbehør til suppe, gryte eller andre middager der det smaker godt med litt ekstra å bite i?

Disse variantene av «Nystekt» får du hos KIWI: Grovbrød, Kornbrød, Landbrød og Loff.
Disse variantene av «Nystekt» får du hos KIWI: Grovbrød, Kornbrød, Landbrød og Loff.

Fra du setter brødet inn i forvarmet ovn, tar det bare åtte minutter til du har et nystekt brød klart. Brødene er små i størrelsen, slik at du skal rekke å spise opp hele brødet mens det er nystekt og ferskt. Slik unngår du også å få for mye brød til overs, noe som igjen bidrar til å redusere matkasting.

Selv om vi oftest steker brød eller rundstykker til helg og ferier, har den korte steketiden på «Nystekt»-brødene også gjort disse til en ny hverdagsfavoritt for mange.

Dette er brødene:

Nystekt Grovbrød på 8 minutter

Nystekt Grovbrød på 8 minutter.
Nystekt Grovbrød på 8 minutter.
Grovbrød bakt på hvete og rug med havregryn som dekor. Brødet har 58 prosent grovhet (tre kaker på grovhetsskalaen), og passer derfor perfekt til hverdagsmåltidet eller til deg som foretrekker grovt brød også i helgen. Med sine 500 gram er brødet litt mindre enn vanlige brød.

Nystekt Kornbrød på 8 minutter

Nystekt Kornbrød på 8 minutter.
Nystekt Kornbrød på 8 minutter.
Et smakfullt brød bakt med hvete og rug, linfrø, solsikkefrø og havregryn. Passer godt til helgefrokosten eller en ekstra god lunsj. 29 prosent grovhet (to kaker på grovhetsskalaen), og med sine 500 gram er brødet litt mindre enn vanlige brød. 

Nystekt Landbrød på 8 minutter

Nystekt Landbrød på 8 minutter.
Nystekt Landbrød på 8 minutter.
Et mildt Landbrød med crispy skorpe som smaker ekstra godt i helger og ferier, eller de litt mer spesielle anledningene. Brødet har 29 prosent grovhet (to kaker på grovhetsskalaen), og er på 500 gram.

Nystekt Loff på 8 minutter

Nystekt Loff på 8 minutter.
Nystekt Loff på 8 minutter.
En smakfull loff med myk krumme og sprø skorpe, 0 prosent grovhet. Det perfekte brødet når reker står på menyen – ferskere får du det ikke. Brødet er på 450 gram.