Slik lager du enkel og god kveldsmat

Myk og rund minipizza til kveldsmat

Kveldsmat er en perfekt anledning til å samles for litt kos i en ellers travel hverdag. Her får du fire oppskrifter som vil gjøre kveldsmaten til dagens høydepunkt.

I en travel hverdag med henting, levering, jobb og fritidsaktiviteter, kan måltidene fort bli litt stressende. Frokosten spises kanskje i hånda på vei ut døra, lunsjen ved pulten og middagen må helst gå fort for å rekke trening. Med mye på agendaen kan det derfor være fint å finne en anledning til å samles rundt bordet til et hyggelig måltid. Hvorfor ikke innføre kveldsmat?

I motsetning til dagens andre måltider, er det ofte få forventninger knyttet til kveldsmaten. Det viktigste er ikke nødvendigvis hva dere spiser, men at måltidet representerer en hyggelig og rolig avslutning på dagen. Du kommer veldig langt med å sette frem godt brød, pålegg og kanskje noe varmt å drikke, men dersom du ønsker å ta det hakk opp finnes det også enkle løsninger. 

Fire enkle og gode forslag til kveldsmat

Har du lyst til å gjøre litt ekstra ut av kveldsmaten er Myk & rund et utmerket utgangspunkt for mange gode og spennende retter. Her er våre fire beste forslag.  

Minipizza

Myk_Rund_hostkampanje_2022_BKH_20185 (1).JPG

Hvis du har lyst til å ta kveldskosen til nye høyder, er minipizza perfekt. Minipizza passer spesielt godt hvis du ikke fikk spist ordentlig middag tidligere på dagen. Du trenger ikke mer enn to-tre ingredienser som topping for å få et digg resultat og det beste er at alle kan lage akkurat den varianten de liker best.

Trenger du likevel inspirasjon? Her er et forslag til oppskrift på minipizza med Myk & rund

Dette trenger du til seks pizzaer: 

  • 6 stk. Myk & rund Fullkorn
  • 1 glass pizzasaus
  • 12 stk. cherrytomater
  • 6 stk. salami eller kuttet kalkunfilet
  • 2,5 dl revet ost
  • Basilikum eller oregano

Slik gjør du det: 

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Fordel pizzasaus over Myk & rund-brødene og dryss over revet ost. Fordel toppingen.
  3. Stek minipizzaene midt i ovnen i cirka 10-12 minutter.
  4. Topp med litt basilikum eller oregano.
myk&rund-kopi.png
Har du lyst på god kveldsmat kommer du langt med Myk & rund.

Toast 

Myk_Rund_hostkampanje_2022_BKH_20216.JPG

Toast er en eviggrønn klassiker som smaker mye bedre enn den lille tiden det tar å lage den. Med deilig smeltet ost kommer du til å smelte ned i godstolen. Du kan også eksperimentere med ulike oster og skinker, og eventuelt slenge på enten ketchup, sennep, avokado, tomat eller hva du måtte ønske. 

Eggetoast

Myk_Rund_hostkampanje_2022_BKH_20208.JPG

Eggetoast er en slags hybrid av omelett og toast, som rett og slett er skikkelig god. Den passer like bra til kveldsmat som til lunsj, og kommer garantert til å bli en hit. Her er det også du som sitter i førersetet og bestemmer hvor mye du vil piffe den opp med det dine favorittingredienser. 

Se oppskrift på eggetoast her.

Hvitløksbrød

Myk_Rund_hostkampanje_2022_BKH_20218.JPG

Det er vel ytterst få som kan si at de ikke liker hvitløksbrød, og denne godbiten funker utmerket som en smakfull kveldssnack. Hvis du vil slå på stortromma kan du toppe det hele med ost og urter.