Brødene som er best i test

Terningkast 6 til Funkygine fiberbrød hos KIWI

I løpet av bare fire måneder har nesten 1 million Funkygine fiberbrød blitt solgt hos KIWI. Ikke bare er nyheten elsket av kundene - brødet får også terningkast 6 i en fersk test av grovbrød!

Grovt brød er en naturlig del av kostholdet til treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand. 

- Jeg liker å variere og kombinerer skivene mine med ulike typer pålegg og mye grønt. Det er så sykt mye digg du kan lage! For meg er det viktig at brødet er grovt, sier Jørgine Massa Vasstrand, kanskje bedre kjent som treningsprofilen Funkygine. 

I september 2019 ble Funkygine fiberbrød lansert på KIWI i samarbeid med Bakehuset. Nyheten gikk rett inn på topplisten over de mest solgte brødene hos KIWI - og har blitt der hver eneste uke siden! Kun Norsk Fjellbrød har foreløpig klart å holde stand mot det populære fiberbrødet.

Ekstra saftig og godt brød

Da Bramat.no gjennomførte en stor test av norske grovbrød i januar, kåret de Funkygine fiberbrød til én av testens vinnere. I ernæringstesten trekkes det frem at brødet har mye fiber og høy grovhetsprosent, og inneholder en helt grei mengde salt.

- Det er et saftig brød som holder seg godt lenge. Jørgine ønsket at vi bakte brødene inntil hverandre for å få mindre skorper, men også fordi dette bevarer fuktigheten i brødet på en veldig god måte, forteller markedsdirektør Gry Thomsen i Bakehuset.

Nettopp dette har vist seg å være en stor suksess, og både KIWI og Bakehuset har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger på at brødet smaker veldig godt og holder seg lenge. 

Dette er Funkygines favorittbrødskiver

Funkygine fiberbrød er et saftig og ekstra grovt brød som er naturlig rikt på kostfiber og har et høyt proteininnhold. Brødet har en grovhetsprosent på 93% og er nøkkelhullmerket.

Da Jørgine Massa Vasstrand fikk muligheten til å lage sitt eget brød, var det viktig for henne å utvikle et ekstra grovt brød med mange av de næringsstoffene kroppen trenger. Etter noen runder med testbaking og smaking, falt valget på fiberbrød.

- Grovt brød er en fin kilde til både fiber og langsomme karbohydrater. På den måten får jeg i meg bra med fiber, samtidig som det gir energi som varer og ikke minst en god metthetsfølelse, forklarer treningsprofilen.

Her finner du Jørgines fire favorittblingser med Funkygine fiberbrød:

Funkygines brødskive med salami og salat.
Funkygines brødskive med salami og salat.

Se oppskrift på Funky salamiskive hos Bakehuset

Funkygines brødskiver med ost.
Funkygines brødskiver med ost.

Se oppskrift på Funky osteskiver hos Bakehuset

Funkygines brødskive med egg og salat.
Funkygines brødskive med egg og salat.

Se oppskrift på Funky eggeskive hos Bakehuset

Funkygines brødskive med skinke.
Funkygines brødskive med skinke.

Se oppskrift på Funky skinkeskive hos Bakehuset