Gled dem som trenger det mest

Noen gaver betyr mer enn andre. For bare 80 kroner kan du kjøpe kort til inntekt for UNICEF og Kirkens Bymisjon, som vil glede flere enn kun mottakeren.

Gleden ved å gi, er for de fleste ofte større enn å få. Mange har likevel det meste av det de trenger og mer enn det, så å gi bort alternative gaver til jul har blitt stadig mer vanlig de siste årene.

KIWI har gjennom flere år vært stolt samarbeidspartner med Kirkens Bymisjon og signaturpartner til UNICEF. Du får frem til jul kjøpt kort fra begge disse organisasjonene i alle våre butikker, og på den måten være med på å glede de som trenger det aller mest.

Kortene koster 80 kroner, og selges i alle KIWIs 692 butikker over hele landet.

Gaver med mening

Verdensgavene fra UNICEF er reelle produkter som bidrar til å hjelpe og redde barn i krisesituasjoner. Velger du å kjøpe kortet til en du er glad i hos KIWI donerer du 24 energimatpakker til barn som er i nød. Kortet fra UNICEF koster 80 kr.

UNICEF kjemper for en fremtid der alle barn skal få like muligheter og rettigheter, uansett hudfarge, kjønn, religion eller sosial bakgrunn. KIWI har vært stolt signaturpartner til UNICEF siden 2010, du kan lese mer om vårt samarbeid her.

Gled en som gruer seg til jul

KIWI har hatt et samarbeid med Kirkens Bymisjon siden 2004, og donerer årlig overskuddsmat for flere millioner kroner. Maten blir servert på Bymisjonens serveringssteder.

Kortene fra Kirkens Bymisjon som du får kjøpt i våre butikker, er en del av deres årlige juleaksjon «Gled en som gruer seg til jul». For hvert kort du gir kjøper, gir du to middager til noen som trenger det. Du kan kjøpe kort fra Kirkens Bymisjon for 80 kr i din lokale KIWI-butikk, slik at den du er glad i får et fysisk gavebevis med en hilsen fra deg i hånden.

Juleaksjonen står for en betydelig del av Kirkens Bymisjons inntekter, og pengene som kommer inn går til måltider og fellesskap på Kirkens Bymisjons møtesteder, kafeer og sentre over hele landet.

Kort fra UNICEF og Kirkens Bymisjon

- Disse gavekortete finner du i våre butikker, sier Nichlas Lauritsen, butikksjef hos KIWI Sognsveien 

Gavene går uavkortet til de som trenger det

Beløpet du betaler for gavekortene du kjøper hos KIWI, går i sin helhet til UNICEF eller Kirkens Bymisjon. KIWI dekker alle kostnader relatert til trykk, produksjon og distribusjon av gavekortene ut i våre butikker.