din donasjon går til barn i nød

Årets viktigste julegave

Har du noen gang kjent på følelsen av å gi, eller få en gave du egentlig ikke trenger?

Verdensgaver kan du kjøpe gaver som redder og hjelper barn i krisesituasjoner. Du får et gavebevis som du kan gi bort til en du er glad i. Din donasjon går til barn i nød og sammen redder dere liv.

Gleden ved å gi, er for de fleste ofte større enn å få. Mange av oss har allikevel alt vi trenger og mer enn nok.

Når politiske uroligheter, krig eller naturkatastrofer tvinger familier og barn til å flykte fra sine hjem, kan en gave fra Verdensgaver være livreddende i nødsituasjoner. På Verdensgaver kan du blant annet kjøpe en pakke med 5 varme pledd (150 x 200). Et slik pledd vil holde barn på flukt varme, når natten blir kald. Du får et gavebevis som du kan gi bort til en du er glad i, din donasjon går til barn i nød og sammen har dere pakket inn barna for natten.

I gavebutikken til Verdensgaver finner du gaver som virkelig betyr noe.
I gavebutikken til Verdensgaver finner du gaver som virkelig betyr noe.

Se flere produkter som kan hjelpe og redde barn i nødsituasjoner.

KIWI er stolt Signaturpartner til UNICEF

UNCEF kjemper for en fremtid der alle barn skal få like muligheter og rettigheter, uansett hudfarge, kjønn, religion eller sosial bakgrunn. Siden 2010 har KIWI vært stolt Signaturpartner til UNICEF, og i 2020 markeres tiårsjubileet med å forlenge avtalen med fem nye år.

Siden 2010 har KIWI i samarbeid med UNICEF bygget 20 skoler og én barnehage.
Siden 2010 har KIWI i samarbeid med UNICEF bygget 20 skoler og én barnehage.

Siden 2010 har KIWI sammen med UNICEF jobbet for å gi tusenvis av barn på Madagaskar muligheter til et bedre liv. Sammen har KIWI og UNICEF blant annet bygget 20 skoler, én barnehage og økt tilgangen til rent vann.

Slik samarbeider KIWI med UNICEF

Ønsker du å bidra?

Ved å logge inn på «Din side» på KIWI.no kan du nå bruke deler av din Trumf-bonus til å støtte barn i krisesituasjoner. Du kan overføre penger rett fra din Trumf-konto til UNICEF.

For bare 50 kroner kan UNICEF for eksempel gi ti barn livreddende beskyttelse mot polio, ett underernært barn energi-matpakker i en hel uke, eller rense 6000 liter vann.

Du kan velge mellom forhåndsdefinerte beløp på 25 kroner, 50 kroner og 100 kroner eller skrive inn et valgfritt beløp.