KIWI støtter UNICEF

Disse såpestykkene kan redde liv – vil du være med på dugnaden?

Har du rent vann og såpe hjemme? Da er du heldigere enn millioner av barn verden over. Med din signatur donerer Domestos nå et såpestykke til barn som trenger det. Det koster deg kun 30 sekunder å bidra.

Som signaturpartner til UNICEF gjennom mange år, var vi i KIWI ikke i tvil om at vi ønsker å bidra til kampanjen som skjer her og nå.

I løpet av de siste 10 årene har vi sammen bygget 20 skoler og én førskole på Madagaskar, samt jobbet for å sikre rent drikkevann til skolebarna og deres familier i de samme områdene. På grunn av Covid 19-pandemien er det nå over 1,2 milliarder barn i verden som ikke har tilgang på utdanning grunnet stengte skoler.

Din underskrift er verdt en såpe

For hver underskrift UNICEF samler inn til GRENSELØS DUGNAD, betaler Domestos for en såpe. Foto: UNICEF
For hver underskrift UNICEF samler inn til GRENSELØS DUGNAD, betaler Domestos for en såpe. Foto: UNICEF

Samtidig er god og riktig håndvask essensielt for å begrense sykdom og smitte – spesielt i fattige og tett befolkede områder. Det er her både vi og du kan være med og bidra – med god hjelp fra Domestos, som også er partner til UNICEF.

For hver underskrift UNICEF samler inn til GRENSELØS DUGNAD, betaler Domestos for en såpe. Denne sendes rett ut til de sårbare barna og familiene som trenger det mest, og det koster ikke deg noen annet enn 30 sekunder av tiden din.

Dette gjør UNICEF nå

Såpe og håndvaskfasiliteter til sårbare barn er kun ett av nøkkelområdene i GRENSELØS dugnad. Foto: UNICEF
Såpe og håndvaskfasiliteter til sårbare barn er kun ett av nøkkelområdene i GRENSELØS dugnad. Foto: UNICEF

Mens koronaviruset har påvirket det norske samfunnet i stor grad, treffer den globale krisen enda hardere for de barna som allerede er blant de mest sårbare. Dette er de fem nøkkelområdene UNICEF fokuserer mest på i bekjempelsen av Covid-19:

  1. Informasjon: UNICEF sørger for riktig informasjon og for at dette blir kommunisert til så mange mennesker, og på så mange språk og dialekter som mulig.
  2. Medisinsk utstyr der det trengs aller mest.
  3. Håndvask redder liv: UNICEF sørger for håndvaskfasiliteter og utstyr hos de som behøver det mest.
  4. Undervisning: Millioner av barn går nå ikke i skolen. UNICEF muliggjør fjernundervisning og støtter familier som har det utfordrende.
  5. Helsetilbud: UNICEF sikrer at vitale helsetilbud, som ernæring og svangerskapsomsorg, ikke forsvinner på grunn av krisen.