Libero Limited Edition 2020

Babyer hjelper babyer i Liberos nye sommerkampanje

Libero Limited Edition 2020

Ta vare på din egen lille tiger med supermyke bleier fra Libero Limited Edition, samtidig som du støtter de minste i dyrenes verden.

Gjennom hele sommeren finner du Libero Limited Edition-bleiene med jungelmotiv i alle KIWIs butikker.

Årets tema er «Babies for Babies», og målet er at også småbarnsforeldre kan være med på å gjøre en forskjell for babyer av utrydningstruede dyrearter. Tiger, isbjørn, fjellgorilla og panda er blant dyrene du finner øverst på listen over de mest truede artene i verden.

Libero donerer i den forbindelse minst én million kroner til Wildlife Conservation Society, sammen kan vi gjøre en forskjell!

 Ta vare på de små i dyrenes verden 

Libero har et ønske om at det skal eksistere et vilt dyreliv også når fremtidens barn vokser opp. Med Liberos nye Limited Edition-kolleksjon «Babies for Babies», kan du bli med å støtte en av verdens største og eldste dyrevelferdsorganisasjoner, Wildlife Conservation Society.

Liberoklubbens egne nettsider kan du lære mer om dyreungenes ville liv, og bidra til å ta vare på de små i dyrenes verden og deres fremtid. 

Libero Limited Edition bleiene har et morsomt design med inspirasjon fra jungelen.
Libero Limited Edition bleiene har et morsomt design med inspirasjon fra jungelen.

Hver 4. pakke gratis

Libero Limited Edition er også en del av KIWIs Bleieavtale, noe som betyr at du også her vil få hver 4. pakke gratis. Bleieavtalen gjelder både for Libero og Pampers, men ikke LilleGo’-bleier, som allerede er vårt billigste alternativ.