Bleieavtalen 20 år

Finn gullkortene hos KIWI – vinn gratis bleier fra Libero i et helt år!

KIWIs bleieavtale fyller 20 år! I den forbindelse vil 80 heldige småbarnsfamilier få muligheten til å vinne gratis bleier tilsvarende ett års forbruk.

Mandag 7. september fylles alle KIWIs butikker opp med egne jubileumspakker fra Libero. I 80 av disse valueboksene har vi gjemt et gullkort – hvert av disse gullkortene er ladet opp med 100 bleiepakker, tilsvarende ett års forbruk av gratis bleier fra Libero!

Alle som kjøper én eller flere varianter av den merkede jubileumspakken kan være blant de heldige vinnerne. (Konkurranseregler og info finner du her)

Dette er KIWIs bleieavtale

Se etter jubileumsdesignet på valueboksene fra Libero neste gang du kjøper bleier.
Se etter jubileumsdesignet på valueboksene fra Libero neste gang du kjøper bleier.

I dag får du hver fjerde bleiepakke gratis hos KIWI, alt du må gjøre er å takke ja til et bleiekort i kassen neste gang du handler*.

Etter 20 år med Norges beste bleieavtale, har KIWI til sammen gitt bort over 300 millioner gratis bleier! I tillegg kan norske småbarnsfamilier fortsatt nyte godt av det som er blant de laveste bleieprisene i verden.

*KIWIs bleieavtale gjelder alle bleiepakker fra Libero og Pampers, med unntak av såkalte valuebokser. Disse har ofte en enda bedre pris, som f.eks tilsvarer fire pakker til prisen av to. LilleGo’ er allerede vårt billigste alternativ, og er ikke del av Bleieavtalen.

Konkurranseregler og vilkår

I uke 37 kommer det Libero-valuebox jubileumspakke i alle landets KIWI-butikker. KIWI har lagt 80 gullkort vilkårlig blant hele beholdningen av jubileumspakker.

Hvert gullkort er programmert til å hente ut 100 pakker Libero-bleier, tilsvarende ca ett års forbruk av bleier for ett barn. Gullkortet gjelder ved kjøp av alle typer Libero-bleier, men kan ikke brukes på valuebox med 4 pakker for prisen av 2. Gullkortet må vises i kassa hver gang man handler Libero-bleier for å få hevet premien.