KIWIs bleieavtale

KIWI har hatt Norges tøffeste bleieavtale i over 20 år - og i 2023 ble den enda bedre! Alle KIWI PLUSS-kunder vil automatisk spare 50 % Trumf-bonus på hver eneste pakke med bleier hos KIWI.

_________________________

Vi vet godt at det er dyrt å ha små barn, og at mange får litt trangere økonomi. Den opprinnelige Bleieavtalen var en millenniumsgave til småbarnsforeldrene og sørget faktisk for at Norge har Europas billigste bleier. Avtalen ble så populær at vi aldri sluttet.

I desember 2023 ble Bleieavtalen en del av KIWI PLUSS. Tidligere måtte du fysisk ha et avtalekort for å ta del i bleieavtalen, men det trenger du ikke lenger. Nå sparer alle KIWI PLUSS-kunder automatisk 50 % Trumf-bonus på hver eneste bleiepakke når du handler hos KIWI. Det eneste du må gjøre er å være medlem av Trumf og ha aktivert KIWI PLUSS

➥ Bli Trumf-medlem her

➥ Bli KIWI PLUSS-kunde her

Bleieavtalen gjelder kun for private husholdninger.

Last ned KIWI PLUSS-appen for å få oversikt over bonusen din. I appen kan du også enkelt bruke bonus på din neste handel.

Last ned appen her

Dette er historien til KIWIs bleieavtale:

2023

50 % Trumf-bonus på hver bleiepakke

Avtalen ble enda bedre og enklere! 4. desember 2023 ble Bleieavtalen digital og en del av KIWI PLUSS. At Bleieavtalen går automatisk gjør det enda enklere for deg når du handler. Du slipper å ha med bleiekort i kassen og du får 50 % Trumf-bonus rett inn på konto for hver eneste bleiepakke du handler.

2021

Hver andre bleiepakke gratis

Vi endret Bleieavtalen fra 20. september 2021, fordi vi vet at det kan være utfordrende å få hverdagsøkonomien til å gå opp - spesielt med små barn i hus. Det ble også stadig økning av statlige utgifter og høyere strømpriser. Derfor ble hver andre bleiepakke gratis, i stedet for hver fjerde. Dette ble gjort med et eget avtalekort, som du kunne ta med deg når du handlet. 

2021

LilleGo’-serien - vårt billigste alternativ

I 2017 lanserte vi LilleGo’, som er kvalitetsbleier til vår laveste pris. LilleGo' ble inkludert som en del av Bleieavtalen i starten av 2021. Avtalen gjelder nå både Libero, Pampers og LilleGo’.

2020

320 millioner gratis bleier gjennom Bleieavtalen

Fra starten av Bleieavtalen og frem til 2020 hadde vi delt ut 16 millioner bleiepakker, noe som tilsvarer over 320 millioner gratis bleier gjennom Bleieavtalen!

2017

Pampers-bleier ble inkludert i Bleieavtalen

I 2017 inkluderte vi Pampers-bleier i KIWIs bleieavtale. Dette kom i tillegg til Libero, som var med helt siden starten.

2015

240 millioner gratis bleier gjennom bleiepakken

I juli 2015 hadde vi delt ut totalt 10 millioner bleiepakker, noe som tilsvarer hele 240 millioner bleier.

2010

Bleieavtalen blir enda bedre

Etter 10 år med Norges beste bleieavtale, gjorde vi den enda bedre. Da endret vi avtalen fra hver femte til hver fjerde bleiepakke gratis.

2000

Bleieavtalen lanseres

Det hele startet i år 2000, da vi lanserte bleieavtalen og sørget for at du fikk hver femte bleiepakke gratis. Dette var en avtale som senket bleieprisene i Norge til Europas billigste - og det er de fremdeles den dag i dag.