Nyhet hos KIWI

Dette er nytt med alle Libero-bleiene i høst

De nye og forbedrede bleiene fra Libero gjør det mer komfortabelt for de små og gir ekstra trygghet for de voksne.

En behagelig bleie er viktig for at barnet skal ha det bra. De aller minste trenger bleier som tilpasser seg bevegelser når de ruller rundt og sover, og de litt større har behov for en bleie som sitter godt enten de leker, krabber, går eller løper. Samtidig må bleien være skånsom mot huden og hindre lekkasjer enten barnet ligger i ro eller beveger seg.

Forhindrer lekkasje

Liberos mest solgte bleie er Libero Comfort, og denne bleien kommer nå i en ny og forbedret utgave. Libero Comfort finnes til barn mellom 5 og 26 kg. 

Libero Comfort er Liberos mest solgte bleie.
Libero Comfort er Liberos mest solgte bleie.

– Nye Comfort har fått mykere, doble lekkasjebarrierer og er dermed enda mer komfortabel for barnets lår, forteller Christian Odgaard hos Libero. 

Dersom du opplever at bleien lekker, er det smart å sjekke om den kan være for stor, for liten, sitter feil eller om benlinningen er trukket ut.  

Husk også at det er viktig å skifte ofte nok. Forsøk for eksempel å innarbeide rutiner der dere alltid skifter bleie før og etter soving på dagtid, før leggetid om kvelden, etter måltidene og før dere går tur. 

Som en truse

Libero Up & Go passer godt for aktive barn
Libero Up & Go passer godt for aktive barn

Noen foretrekker å bruke vanlig bleie til barnet vokser ut av dem, mens andre velger å bytte til buksebleie når barnet blir større og beveger seg mer. Libero Up & Go har i likhet med Libero Comfort god absorberingsevne for aktive barn, og gir god bevegelsesfrihet helt fra krabbestadiet og til barnet begynner å løpe rundt. Bleiene finnes for barn mellom 7 og 30 kg, og også i denne serien er det nå gjort forbedringer. 

– Up & Go er for aktive barn, og nye Up & Go har oppgradert midjeelastikk som gjør at bleien sitter bedre. Den har også enda bedre passform og forbedret lekkasjesikkerhet, forklarer Odgaard.

En av fordelene med buksebleien er at den er enkel å dra av og på. Dette kan for eksempel være kjekt når barnet skal trene på å gå på potte eller do. Husk likevel at når bleien er full, lønner det seg å rive den opp i sidene når den skal av.

Billigere bleier med bleieavtalen

Med KIWIs bleieavtale får du alltid hver fjerde Libero- eller Pampers-pakke gratis.
Med KIWIs bleieavtale får du alltid hver fjerde Libero- eller Pampers-pakke gratis.
 

Selv om det koster å få barn, er bleier relativt billig i Norge sammenlignet med andre land. Dette skyldes blant annet priskrigen KIWI startet på bleier for 19 år siden. KIWIs bleieavtale ble startet som en millenniumsgave til norske småbarnsforeldre og skulle egentlig bare vare ett år. 

Avtalen viste seg imidlertid å være en så stor suksess at ingen våget å røre den, og dermed får også dagens småbarnsforeldre nyte godt av den. Spør om bleiekortet i kassen neste gang du handler, så får du også hver fjerde Libero- eller Pampers-pakke gratis.