Disse bleiene er best i test

To barn på et kjøkken med libero bleier på.

Bleien som kom seirende ut i bleietesten blir beskrevet som en bleie i særklasse, men hva er det som gjør at nettopp disse bleiene skiller seg ut?

Er det én ting alle småbarnsforeldre kan enes om, så er det viktigheten av gode bleier. Bare i løpet av det første året skiftes det i snitt 2500 bleier, og da sier det seg selv at kun det beste er godt nok.  Men hva er det som egentlig gjør en bleie bra?

Det er mange elementer som må være på plass for at en bleie skal være velfungerende. Den må ha en god og komfortabel passform, være snill mot huden, holde godt på fuktighet og ikke minst forhindre lekkasjer. Alt dette ble vektlagt da Dagbladet+ i januar gjennomførte en bleietest, hvor Libero Comfort kom seirende ut.

– En bleie i særklasse

Bleiene i Libero Comfort-serien blir av Dagbladet+ beskrevet som en vinner i særklasse, og som testens soleklare vinner. Bleiene får skryt for sin gode passform, at den kjennes myk og fleksibel mot huden, og er enkel å ta av og på. I tillegg holder bleiene godt på fuktighet, slik at barnets hud forblir tørr selv når bleien er våt. Alt man trenger i en god bleie, med andre ord. 

Les mer om bleieavtalen her

bleieavtale bilde..jpg

Mer miljøvennlige bleier

Libero ønsker ikke bare at dagens barn skal ha det bra i hverdagen, de ønsker også å skape en bedre hverdag for barna i fremtiden. Derfor jobber Libero aktivt for at fotavtrykket skal være så lite som mulig, selv fra de aller minste føttene. Under utviklingen av produktene tas det derfor hensyn til at bleiene skal være så skånsomme som mulig mot barnets følsomme hud, samt at de skal være så lite skadelig som mulig for miljøet.

Et av tiltakene er mer miljøvennlig innpakning og produksjon. Blant annet er Liberos innpakning nå laget av 60 prosent resirkulert plast.

Du kan lese mer om den nye emballasjen og produksjonsendringene her.

6 grunner til hvorfor du trygt kan velge bleier fra Libero

  1. Produktene fra Libero anbefales av Asthma Allergy Nordic, noe som betyr at de er milde og snille mot barnets følsomme hud.
  2. Libero bruker ikke parfymer eller ingredienser som er skadelige for barnet.
  3. Alle bleiene er dermatologisk testet.
  4. Libero har 100% FSC-sertifisert tremasse i bleiene. Denne sertifiseringen betyr at de støtter et bærekraftig skogbruk, slik at vi kan bevare skogene for kommende generasjoner.
  5. Bleiene er sertifisert med det nordiske miljømerket Svanen.
  6. Siden Libero jobber med barn, tenker de også på hvordan produktene kan være bra for miljøet. For at babyen din skal føle seg bra, både i dag og i morgen.
libero bleie produkter-kopi.png

Libero Newborn, Comfort, Up&Go og Touch finner du i ulike størrelser hos din lokale KIWI. 

 Målet for Libero er å minske deres klimaavtrykk med 33 prosent innen 2030. Det er et ambisiøst mål, men de ønsker å sette fart på sin egen utvikling. Og som de selv sier “klimaet kan ikke vente”.