Ny bleieteknologi gir enda bedre bleier

Denne høsten oppgraderer Libero hele sitt bleiesortiment med mer hudvennlige materialer og mykere passform, slik at bleiene blir enda bedre for ømfintlig barnehud.

Libero har alltid jobbet hardt med avansert produktutvikling og ny teknologi, for å kunne tilby de beste bleiene. Nå har hele sortimentet blitt oppgradert og fått en mykere passform og mer hudvennlige materialer. Oppgraderingen gjør Libero sine bleier enda mer pustende enn tidligere og gir de aller minste en skånsom og behagelig bleieopplevelse.

En bleie som puster er svært viktig for babyens sensitive hud da bleiene blir mindre varme og fuktige. En varm bleie kan skape ubehag for de minste, og derfor har vi i Libero lagt inn pustende materialer rundt hele bleien.

Nyhet hos KIWI! Nå blir bleiene fra Libero enda bedre.
Nyhet hos KIWI! Nå blir bleiene fra Libero enda bedre.

Mer fleksible bleier

De elastiske sidepanelene, midjestrikken og loopen i fronten er byttet ut med myke og luftige materialer som også er med på å gjøre bleien enda mer fleksibel. Bleiene også blitt utstyrt med tynnere kjerne med kanaler for å enklere kunne følge babyens bevegelser.

Up and go
Alle bleiene i seriene Newborn, Comfort og Up&Go finner du hos KIWI. Disse har blitt oppgradert og fått en mykere passform, puster bedre og er laget av mer hudvennlige materialer. Målet med disse oppgraderingene er å gi de små enda mer bevegelsesfrihet til å utforske verden og fortsatt være like trygg for lekkasjer.

Du kan lese mer om Liberos spennende bleieoppgraderinger her.

Norges tøffeste bleieavtale

Med KIWIs bleieavtale får du hver andre bleiepakke fra Libero, Pampers og LilleGo’ helt gratis hos KIWI. Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 pk. pr. gang. Alt du trenger er KIWIs bleiekort. Spør etter bleiekortet i kassa neste gang du handler.