Slik gjør KIWI det billigere for deg med små barn

Her har vi samlet alle fordelene ved å handle i KIWI for deg som har eller venter barn.

For å gjøre hverdagen enda litt enklere og billigere for deg som har eller venter barn, får du flere fordeler ved å handle hos oss i KIWI. 

Gratis KIWI Babypakke
________________________

KIWI Startpakke er en babypakke og er et gratis tilbud til alle KIWI PLUSS-kunder.
KIWI Babypakke er en startpakke og et gratis tilbud til alle KIWI PLUSS-kunder.

KIWI Babypakke er en startpakke for deg som er gravid i 3. trimester eller nettopp har fått barn. Pakken inneholder stelleprodukter til både mor og barn. Babypakken er gratis for alle KIWI PLUSS-kunder og inneholder gode produkter fra både Libero, Libresse og LilleGo'.

Alle KIWI PLUSS-kunder kan registrere seg og hente ut én pakke hver, helt gratis, fra tre måneder før termindato og til én måned etter.

 

Norges tøffeste bleieavtale
________________________

Få hver 2. bleiepakke gratis med KIWIs bleiekort!
Fra 4. desember 2023 får du 50 % Trumf-bonus på hver bleiepakke du handler hos KIWI.

For å gjøre hverdagen litt billigere for småbarnsforeldre har vi over 20 år gitt bort hver fjerde bleiepakke gratis med KIWIs bleieavtale. Fra 20. september 2021 endret vi Bleieavtalen til å gjelde hver andre bleiepakke gratis, og fra mandag 4. desember 2023 blir Bleieavtalen en del av KIWI PLUSS. Fra denne datoen benyttes ikke lenger avtalekortet, dermed slipper du som KIWI PLUSS-kunde å ha med avtalekort i butikken, men får automatisk 50 % Trumf-bonus på hver eneste bleiepakke du handler.

   ➥ Les mer om KIWIs bleieavtale her 

 

LilleGo’-serien – like god kvalitet til veldig god pris
________________________

De rimelige produktene fra LilleGo' gjør hverdagen litt enklere.
De rimelige produktene fra LilleGo' gjør hverdagen litt enklere.

I LilleGo´-serien finner du ulike baby-produkter som er gode for barnet og praktiske i en hektisk hverdag, alt fra mat og stelleprodukter til kluter og bleier. Både bleiene og stelleproduktene er dermatologisk testet og oppfyller de strenge kravene til NAAF- og Svanemerket. Dermed kan du være trygg på at du tar gode valg, for barnet ditt og deg.

Fornøydgaranti på bleier

Særlig når det gjelder bleier er det viktig å finne den typen som gjør at barnet kan være både aktiv og komfortabel. Skulle det vise seg at produktene ikke passer for ditt barn gir vi deg KIWIs Fornøydgaranti på alle LilleGo´-bleier. Er du ikke fornøyd med bleiene du har kjøpt, kan du ta med pakken tilbake til butikken hvor du kan bytte den til en Libero- eller Pampers-pakke.

Produktguide – dette er LilleGo´ 

  • Bleier og buksebleier
  • Stelleprodukter
  • Babyartikler
  • Smoothie-klemmeposer

➥ Les mer om alle LilleGo’-produktene her