Slik gjør KIWI det billigere for deg med små barn

Her har vi samlet alle fordelene ved å handle i KIWI for deg som har eller venter barn.

For å gjøre hverdagen enda litt enklere og billigere for deg som har eller venter barn, får du flere fordeler ved å handle hos oss i KIWI. Visste du at du blant annet får hver andre bleiepakke helt gratis med bleiekortet? Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis.

Norges tøffeste bleieavtale 

Få hver 2. bleiepakke gratis med KIWIs bleiekort!
Få hver andre bleiepakke gratis med KIWIs bleiekort.

For å gjøre hverdagen litt billigere for småbarnsforeldre har vi i over 20 år gitt bort hver fjerde bleiepakke gratis med KIWIs bleieavtale. Fra 20. september 2021 endret vi bleieavtalen til å gjelde hver andre bleiepakke gratis. Denne avtalen gjelder ut 2022.

Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 pk. pr. gang. Alt du trenger å gjøre er å spørre etter bleiekort i kassa når du handler, eller bruke bleiekortet du allerede har.

Bleiekortet er gratis og uforpliktende, og du trenger ikke å registrere deg noe sted. Bleiekortet holder oversikten for deg og sørger automatisk for at hver andre pakke er gratis. Du behøver altså ikke å kjøpe alle bleiepakkene på én gang, eller i en og samme KIWI-butikk.

Bleieavtale

Har du bleiekortet fra før? Da kan du fortsette å bruke det og du vil få hver andre bleiepakke gratis.

NB! Libero Bigbox og Pampers Gigaboks er ikke med i bleieavtalen. Disse er allerede billigere enn bleieavtavtalen.

KIWIs Bind- og tampongavtale

Med Bind- og tampongavtale får du hver andre pakke med bind, truseinnlegg eller tamponger gratis. Med unntak av First Price-produkter omfatter avtalen alle typer og merker bind – også inkontinensbind. Du bruker det samme elektroniske kortet som med bleieavtalen, men vær obs. på at dette er to separate avtaler, slik at de ikke kan kombineres.

LilleGo’-serien – like god kvalitet til veldig god pris

De rimelige produktene fra LilleGo' gjør hverdagen litt enklere.
De rimelige produktene fra LilleGo' gjør hverdagen litt enklere.

I LilleGo´-serien finner du ulike baby-produkter som er gode for barnet og praktiske i en hektisk hverdag, alt fra mat og stelleprodukter til kluter og bleier. Både bleiene og stelleproduktene er dermatologisk testet og oppfyller de strenge kravene til NAAF- og Svanemerket. Dermed kan du være trygg på at du tar gode valg, for barnet ditt og deg.

Fornøydgaranti på bleier

Særlig når det gjelder bleier er det viktig å finne den typen som gjør at barnet kan være både aktiv og komfortabel. Skulle det vise seg at produktene ikke passer for ditt barn gir vi deg KIWIs Fornøydgaranti på alle LilleGo´-bleier. Er du ikke fornøyd med bleiene du har kjøpt, kan du ta med pakken tilbake til butikken hvor du kan bytte den til en Libero- eller Pampers-pakke.

Produktguide – dette er LilleGo´ 

  • Bleier og buksebleier
  • Stelleprodukter
  • Babyartikler
  • Smoothie-klemmeposer

Les mer om alle LilleGo’-produktene her

Få gratis babypakke

KIWI Startpakke er en babypakke og er et gratis tilbud til alle KIWI PLUSS-kunder.
KIWI Startpakke er en babypakke og er et gratis tilbud til alle KIWI PLUSS-kunder.

KIWI Startpakke er en babypakke for deg som er gravid i 3. trimester eller nettopp har fått barn. Pakken inneholder stelleprodukter til både mor og barn. Babypakken er gratis for alle KIWI PLUSS-kunder og inneholder gode produkter fra både Libero, Libresse og LilleGo'.

Alle KIWI PLUSS-kunder kan registrere seg og hente ut én pakke hver, helt gratis, fra tre måneder før termindato og til én måned etter.