Vinn en elsykkel fra Libero

Vil du være med på de små, men viktige endringene?

Libero er blant KIWIs mange leverandører som hele veien jobber med å gjøre de små endringene for miljøet, slik at større ting etter hvert kan skje.

Libero har over flere år jobbet for å redusere sine klimautslipp ved å stadig forbedre både produktene og produksjonsprosesser. «Imorgenprosjektet» baserer seg på at Libero, både alene og i samarbeid med dere som foreldre, forsøker å gjøre ting enda bedre for jorda vår ved å gjøre flere små og viktige endringer.  

Vi ser fremover hver dag og jobber beinhardt for en mer bærekraftig morgendag, understreker Josefin Skoog i Essity, som produserer Libero-bleiene.

Ved hjelp av Imorgenprosjektet, ønsker Libero å rette fokus mot forskjellige tiltak som kan bidra til at den globale oppvarmingen holder seg under et kritisk nivå. Målet er at fremtidens barn skal få samme glede av naturen slik som vi og våre barn har hatt og har i dag.

Du kan vinne en el-sykkel

 Ved å delta i konkurransen på vår Facebook-side, kan du vinne en esykkel til en verdi av kr 34.990. Alt du trenger å gjøre for å delta, er å svare på spørsmålet «Hva ønsker du at dagens barn også skal få oppleve?». Vinneren trekkes 8. februar 2021 og kontaktes via Facebook.

Delta på KIWI sin Facebook-side og vinn en el-sykkel til en verdi av kr 34.990,-. Premien leveres av Libero.
Delta på KIWI sin Facebook-side og vinn en el-sykkel til en verdi av kr 34.990,-. Premien leveres av Libero.

Dette er Norges beste bleieavtale

Dette gjør Libero selv

For Libero er det viktig å skape en langsiktig balanse hvor man tar utgangspunkt i menneskelig behov og miljø.

Vi vil at barna våre skal oppleve en grønn framtid, derfor jobber vi for å redusere vår klimapåvirkning. Som selskap har vi satt oss tøffe klimamål, med sikte på å redusere drivhusgassutslippene i tråd med Parisavtalen, forteller Josefin Skoog.

Historisk sett er ikke Liberos miljøengasjement noe nytt. De var blant annet først i Norden med svanemerkede bleier og FSC®-sertifisering. Sertifiseringen innebærer at de skal bidra til ansvarlig skogbruk.

I produksjonen av Liberos bleier skal det hele veien opplyses om hvordan produksjonen og produktenes livssyklus påvirker klima. Derfor jobbes det kontinuerlig med å gjøre produksjonen enda mer ressurseffektiv. Som bedrift er de alltid på jakt etter nye og bedre materialer for sine produkter og emballasje, som også bidrar til bedre avfallhåndtering.

Vi kontrollerer og forsøker å minimere miljøpåvirkningen hele veien fra det første råmaterialet, under hele produksjonen, transporten, bruken og til den brukte bleien er kastet i søppeldunken, opplyser Skoog.

I årenes løp har Libero blant annet klart å gjøre bleiene tynnere, og i dag har Libero fått ned vekten med nesten en femdel. En tynnere bleie vil gi barnet større bevegelsesfrihet og et lettere produkt er også bedre for miljøet.

Hver 4. pakke gratis

Her kan du lese om Norges beste bleieavtale

Libero er del av KIWIs Bleieavtale, noe som betyr at du får hver 4. pakke med bleier gratis. Bleieavtalen gjelder både for Libero og Pampers.

Konkurransevilkår for «Vinn Libero el-sykkel»

Ved å delta i konkurransen så aksepterer du vilkårene nedenfor.

Konkurransen arrangeres av KIWI i samarbeid med Libero.

Vinneren trekkes 8. februar 2021 og kontaktes via Facebook. Vinnerens navn, adresse og telefonnummer vil bli delt med premieansvarlig i Libero, da premien sendes ut fra dem. Det trekkes tilfeldig blant deltakerne. Vinneren mottar en El-sykkel Elisabeth Powerbikes Cargo L til en verdi av ca. 34 990 kr. Deltagere må være over 18 år, og bosatt i Norge. Eventuell premieskatt betales av vinneren.