Libero og Norges beste bleieavtale

Vinn tur til Hunderfossen med hele familien

Drømmer du om en eventyrdag med barna? Svar oss på et spørsmål og vinn dagspass og overnatting! KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET.

Den norske sommeren har kommet for fullt, og mange flokker ut i parker og på strender. Men hva med å ta utfluktene til et nytt nivå? 

I samarbeid med Libero deler KIWI ut dagspass og overnatting til en heldig familie i Hunderfossen familiepark ved Lillehammer. Her finnes det over 60 attraksjoner for små og store, så alt er lagt til rette for en nydelig dag.

KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET OG VINNEREN ER KONTAKTET.

Bleier for små eventyrere

Liberos nye bleiekolleksjon er spesielt tilpasset små eventyrere.
Liberos nye bleiekolleksjon er spesielt tilpasset små eventyrere.

Det er ikke tilfeldig at nettopp Hunderfossen familiepark ble valgt som premie i KIWI og Liberos sommerkonkurranse. Liberos nye bleiekolleksjon er nemlig spesielt tilpasset små eventyrere.

- Libero Extreme Edition er inspirert av hverdagens våghalser, nemlig barna. For barn som oppdager verden er hver dag et eventyr. Den nye kolleksjonen er en limited edition-kolleksjon med bleier og tilbehør som skal matche alle de eventyrene barnet opplever i løpet av en dag, forteller Katrine Hoel i Essity Norge, som har Libero under sin paraply.

Når du skal ta med seg de små ut på store eventyr, er det viktig å gjøre alt så komfortabelt som mulig. Det å velge riktige og gode bleier, kan være avgjørende for at den lille skal ha det godt. 

Helt trygge for huden

De aller fleste bleier har veldig god sugeevne og holder barna tørre. For Libero har det vært like viktig å fokusere på god passform og pustende materialer i bleiene. Bleiene er også helt trygge for huden.

- De er svanemerkede, lotionfrie, dermatologisk testet og superabsorberende – og holder barnets hud tørr og myk. Og den smidige elastikken tilpasser seg til barnets unike kroppsform, forklarer Katrine Hoel.

Hos KIWI får du det som mange mener er Norges beste bleieavtale. Uavhengig av om du velger Libero eller Pampers, eller begge deler, får du uansett hver 4. bleiepakke gratis.

I tillegg har du LilleGo’, KIWIs billigste alternativ. Denne bleieserien er imidlertid ikke en del av bleieavtalen.

Libero Extreme limited edition er tilgjengelig i alle KIWI-butikker denne sommeren.
Libero Extreme limited edition er tilgjengelig i alle KIWI-butikker denne sommeren.
 

Vanlige bleie-spørsmål

Hvor ofte skal man skifte bleie?

  • Du bør alltid skifte bleie så snart du merker at barnet har bæsjet. Liberos minste bleier har også en våtindikator som viser om barnet har tisset i bleien. 

Hva hvis barnet har tisset i bleien i løpet av natten?

  • Hvis barnet bare har tisset når du skifter bleie om natten, behøver du ikke vaske med vann. Bare skift bleien stille og rolig, helst uten å tenne lamper med sterkt lys.

Hva hvis barnet får bleieutslett?

  • Vask de irriterte stedene med litt babyolje på en myk klut i stedet for å bruke vann. Unngå såpe og våtservietter, særlig de parfymerte. Prøv å smøre med morsmelk eller sinksalve.

Hvor er det riktig å kaste bleiene?

  • Her varierer det fra kommune til kommune. Enkelte kommuner anbefaler å kaste de i matavfall – mens de fleste anbefaler restavfall. For å sikre at det ikke går feil, anbefaler vi at bleier kastes i restavfall. (Kilde: Libero.no)