Lesetid: 3 min

clock Created with Sketch.

KIWIs utvalg av burgere

I KIWI finner du et stort utvalg av burgere til grillen, blant annet Folkets Big Juicy som tok førsteplass under årets Norgesmesterskap i kjøttprodukter. Her er en oversikt over vårt sortiment over burgere. Vi gir oss aldri på pris. God sommer!

Publisert: 13.05.2022 13.56 Sist oppdatert: 13.05.2022 13.56

Norges beste burger

Fyr opp grillen, denne må du prøve! Folkets Big Juicy fikk nemlig førsteplass under årets Norgesmesterskap i kjøttprodukter, og vant nettopp VGs store grillmat-test i sin kategori. Burgeren på 2 x 180 gram inneholder hele 99 prosent storfekjøtt, hvorav 40 prosent er høyrygg. Dette gjør burgeren supersaftig. Big Juicy har vært en testvinner i flere år, da den er høy på innhold av kjøtt og lav på salt - i tillegg til å være skikkelig saftig!

– Dette er dagens høydare! En perfekt burger. En saftig hamburger med mild, god kjøttsmak, forteller dommerne.

Folkets Big Beef og Beef Burger

Burgeren Big Beef er deilig burger med hele 99 prosent storfekjøtt. Denne får du i to varianter, en to-pakning i en større variant på 180 gram, og mindre firepakning med burgere på 150 gram - perfekt når du har gjester på besøk.

Folkets Bacon Burger

Dersom du ønsker litt variasjon kan vi også anbefale Folkets gode og saftige baconburger.

Fiskeburger med soltørket tomat og ost 

Fiskeburger er rask, sunn og god hverdagsmiddag. Nå som det blir varmere i været og sommeren nærmer seg med stormskritt, er fiskeburger også et ypperlig alternativ på grillen. Et enkelt og raskt middagsvalg for deg som gjerne ønsker å spise mer fisk.

Salma Burger

Denne lakseburgeren består av SALMA® kuttet i små biter, blandet med litt salt. Dette er en smakfull burger av høy kvalitet, som passer perfekt til både grill og stekepanne. Hver burger veier 130 gram, og produktet formes og vakuumeres på samme måte som SALMA® loin.

Folkets Chicken Burger

Om du ønsker en lettere burger er kyllingburgeren fra Folkets et godt og saftig alternativ på grillen.

Folkets Vegan Burger

Dette er den perfekte burgeren for deg som ønsker et kjøttfritt alternativ på grillen. Uansett om du er vegeterianer, veganer eller ønsker et kjøttfritt måltid er denne et godt alternativ. Vegan Burger grilles akkurat på samme måte som andre burgere.

Saus og dressing

Tilbehørsaus og dressing hever smaken til grillmaten. I KIWI finner du blant annet mango og curry-saus, amerikansk BBQ-saus og hamburgerdressing.

Bluecheese dressing

Klassisk dip med høyt innhold av blåmuggost. Passer perfekt til burgeren, salater og annen grillmat.

Syltet rødløk

Syltet rødløk får en smakfull sødme, og er et kjempegodt tilbehør til det meste. Server gjerne til burger, biff, pølse, fisk eller taco.

Coleslaw

Nå får du fersk coleslaw fra Eldorado i KIWI. Denne majonessalaten med kål og gulrøtter passer spesielt godt sammen med en saftig burger, men passer godt til det meste som går på grillen.

Bli KIWI PLUSS-kunde og få 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt.

Bli KIWI PLUSS-kunde her