Coca-Cola Norge lanserer nyheten Sprite Zero Lemon Lime & Cucumber, og gir to heldige KIWI-kunder muligheten til å reise med hver sin venn på surfe- og yogaferie i sommer.

 I mai dukket smaksnyheten fra Sprite Zero opp i hyllene hos KIWI. Den populære sitronbrusen kommer ikke bare i ny drakt, men med smak av agurk i tillegg til lime og sitron.

- Vi har aldri kommet med så mange nye produkter og smaker som vi gjør i år, og den trenden kommer til å fortsette. Jeg kan ikke avsløre hva vi lanserer i fremtiden, men spennende blir det, forteller Norges-sjef Karen Huffman i Coca-Cola.

Men hvordan smaker egentlig Sprite med agurk? Det spørsmålet stilte vi seks unge mennesker. Se hva de egentlig synes om den nye brusen i videoen øverst på siden.

Få ingredienser i Sprite

Sprite kom til Norge i 1987, og er i dag landets mest populære sitronbrus. Den fikk selskap av Sprite Zero i 2004. Det som skiller Sprite fra de fleste andre brusalternativer, er at sitronbrusen er helt uten konserveringsmiddel. Ingredienslisten er kort; kun vann, sitronsyre, naturlig lime- og sitronaroma og søtstoff (eller sukker).

Med nok et sukkerfritt alternativ i Sprite Zero-serien, vil det bli enda enklere å ta et sunnere valg neste gang du har lyst på noe annet enn vann å drikke. Sprite Zero Lemon Lime & Cucumber finnes i 1,5 l i alle KIWI-butikker, mens utvalget av 0,5 l-flasken varierer fra butikk til butikk.

Vinn reise verdt 20.000 kr

Vinn surfe- og yogareise til Portugal med Coca-Cola Norge.
Vinn surfe- og yogareise til Portugal med Coca-Cola Norge.

Kunne du tenke deg å oppleve en ordentlig surfe- og yogacamp i Portugal sammen med en venn? Nå skal Coca-Cola Norge dele ut reiser verdt 20.000 kroner til to heldige KIWI-kunder.

Trykk på lenken for å delta

(Når du plotter inn telefonnummeret ditt på kampanjesiden til Coca-Cola Norge, får du tilsendt en sms med selve konkurransen.)

Konkurransen avsluttes 30. juli. Coca-Cola Norge er arrangør av konkurransen, og kontakter vinnerne direkte. Aldersgrense for å delta er 13 år.