Fersk fisk - uansett!

Visste du at det ikke er noen kvalitetsforskjell på den ferske fisken du får kjøpt i betjente fiskedisker, og den du får kjøpt ferdigpakket hos KIWI?  

Uansett om du kjøper skreien du skal ha til middag fra en betjent fiskedisk på supermarkedet eller som ferdigpakket fersk skrei på KIWI, så får du fisk av beste kvalitet.

Det lover produktutviklingssjef Fredrik Hald på Sjømathuset, som leverer fisk og sjømat til hele NorgesGruppen.

– Vi plukker ut den aller beste fisken, uansett om den skal ferdigpakkes eller leveres til en fiskedisk. Det er ikke noe forskjell på dem, sier han.

Skreien er kommet - nyt den nå!

Kort vei fra råvare til gane

Forskjellen på den ferdigpakkede fisken og den du får i en fiskedisk er først og fremst praktisk. Det er rett og slett kortere vei fra råvare til gane på produktene fra KIWI.

– Det er blant annet mange av produktene som er pakket i aluminiumsskåler. Da kan du bare fjerne plasten, krydre og sette rett inn i ovnen, forteller ferskvaresjef Harald Bregner i KIWI.

Fersk fisk over alt

Sjømathuset til Lerøy har levert fisk i over 100 år. Både sei, torsk, ørret, laks og blåskjell. Noen varer er litt mer sesongpreget, som skreien er på denne tiden av året.

– Den store fordelen med KIWI er at nå kan de fleste i Norge få fersk fisk hele tiden, fordi KIWI finnes over alt i hele landet, sier Hald. 

Slik lager du fisk som turmat