KIWI gjør det billigere å spise fisk

Bli med på det store fiskeeksperimentet, du også!

Er du blant dem som kjenner på at du gjerne vil klare å spise én, eller kanskje til og med to fiskemiddager i uken? Da håper vi at du vil være med oss på det store fiskeeksperimentet de neste ukene!

Fra mandag 7. januar til søndag 17. februar gjør KIWI det billigere å spise fisk, ved å kutte prisen på fersk og frossen fisk tilsvarende momsen.

Slik melder du deg på nyhetsbrevene som kan hjelpe deg til å spise mer fisk

Bakgrunnen for dette er myndighetenes målsetning om å øke forbruket av fisk med 20 prosent innen 2021. Samtidig har fiskekonsumet i Norge falt med 10 prosent bare det siste året.

Vi i KIWI vet at pris er helt avgjørende for valg av matvarer, og 86 prosent av befolkningen mener at det er viktigere å få prisen ned på sunne varer, enn å sette opp prisen på de mindre sunne. Klarer vi å kutte prisene og øke forbruket av fisk like mye på seks uker, som politikerne legger opp til i sin femårsplan?

Bli med – spis mer fisk

Undersøkelser viser at de fleste av oss liker fisk, vi vet bare ikke hva vi skal lage – eller hvordan.  Derfor inviterer vi deg nå med på KIWIs fiskeeksperiment, der du vil motta ett nyhetsbrev og én SMS i uken med tips og inspirasjon til ukens fiskemiddag. Kampanjen varer frem til søndag 17. februar – klarer vi sammen å snu trenden innen den tid?

For å motta nyhetsbrev og SMS må du være Trumf- og KIWI PLUSS-kunde.