Rosegaranti hos KIWI

Rosegaranti hos KIWI

Vi i KIWI lover at rosene du kjøper hos oss skal holde seg hjemme hos deg i syv dager. Om de ikke gjør det kan du komme tilbake og få en ny bukett med roser.

Roser er en tidløs blomst som lyser opp ethvert hjem, og passer til de fleste anledninger. Enten det er til en spesiell anledning, til vertinnegave eller bare til å pynte opp hjemme. 

KIWI har noen av de beste rosene når det kommer til kvalitet, og det ønsker vi at våre kunder skal dra nytte av. 

Med vår 7 dagers rosegaranti og enkle stellråd, håper vi at du vil ha glede av rosene du kjøper hos oss lenge. Dersom rosene ikke holder i 7 dager, kan du ta de med tilbake til butikken og få en ny bukett.

Rosegaranti_tips.jpg
Alle rosepakningene som har garanti finner du lett ved å se på emballasjen som har et godt synlig garantistempel, samt plakat ved rosene i butikken.

 

Stelletipsene som får rosene til å holde seg friske litt lenger:   

   1.  Husk at roser alltid skal skråsnittes! Lag et snitt på 2-5 cm med en skarp kniv. Hold snittet rent – da vil vannopptaket bli lettere.

   2.
  Fjern overflødige blader og torner nederst på stilken, da disse kan inneholde bakterier. I tillegg får du bedre plass i vasen.

   3.  Ha rosene i en ren vase med kaldt vann og tilsett rosenæring. Rosenæring gir næring til rosene og har i tillegg en bakteriedrepende effekt.

DERFOR BØR DU BRUKE KALDT VANN
Roser bør ikke settes i varmt vann da bakterier kan utvikle seg raskere i temperert vann, noe som kan forringe levetiden på rosene. Det anbefales derfor at man bruker så kaldt vann som mulig til alle avskårne blomster. 

   4.  Plasserer du rosene et kjølig sted om natten kan du forlenge holdbarheten opptil flere dager. Roser liker ikke direkte sollys eller trekk, så unngå å plassere dem på spesielt utsatte steder, som vinduskarmer, over panelovner eller i gangen.