KIWI kutter prisene igjen!

Nå blir det enda billigere å spise en sunn frokost

Nok en gang er KIWI først ute med å kutte prisene. Nå får du priskutt på et stort utvalg nøkkelhullmerkede pålegg og frokostprodukter.

– Sunnhet til folket har alltid vært vårt løfte, og vi ønsker å bidra med et ekstra dytt i riktig retning nå når hverdagen igjen står på trappene etter en lang og fin sommer. Derfor kutter vi prisene ytterligere på et stort utvalg populære pålegg og frokostprodukter som er nøkkelhullmerket, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Nye lave priser hos KIWI

Priskuttet vil ikke være et tilbud, men nye lave priser hos KIWI. Prisene kuttes på totalt 68 av de mest populære frokost- og påleggsproduktene hos KIWI, blant annet flere skinkeprodukter fra Gilde og Prior, knekkebrød, frokostblandinger og lettost.

Felles for alle er at de er nøkkelhullmerket, noe som betyr at de er blant de sunneste alternativene i sin kategori.

Vårt prisløfte sier: Vi gir oss aldri på pris. Det betyr at vi hele tiden jobber for å ha de laveste prisene, i tillegg har vi det siste året kuttet prisene ekstra på all sukkerfri brus, produkter til taco og hjemmelaget pizza og vaske- og hygieneprodukter. KIWI har også tidligere presset ned prisene på bleier, frukt og grønnsaker og nøkkelhullsvarer.