Lag urte-te med Twinings Infuso

Denne te-trenden passer også for gravide

For mange gravide kan det være en utfordring å følge oppfordringen om å kunne ned på det daglige inntaket av koffein. Med denne teen slipper du å bekymre deg for det.

Lisa Finjarn i Haugen-Gruppen
Lisa Finjarn i Haugen-Gruppen
– Mengden koffein kan variere fra kopp til kopp etter måten teen er trukket på, og det står derfor heller ikke på pakken hvor mye koffein den inneholder. Vanligvis vil en typisk kopp med moderat til sterkt brygget svart te inneholde mellom 40 og 50 mg koffein, sier Lisa Finjarn i Haugen-Gruppen, som leverer Twinings te til det norske markedet.

Folkehelseinstituttet anbefaler at gravide og ammende kvinner er svært forsiktige med koffeininntaket, og at de ikke får i seg mer enn 100-200 mg per dag.

Gode smaker og dufter

– Den nye serien Twinings Infuso er utviklet med bakgrunn i innsikt som viser at forbrukerne i stadig større grad ser etter måter å leve sunt på. Mat og drikke anses da som viktige faktorer. Tevariantene fra Infuso er naturlig koffeinfrie og laget av 100 prosent naturlige ingredienser, forklarer hun.

Dette er dermed det perfekte substitutt for gravide og andre som ønsker å kutte ned på koffein, men samtidig vil nyte noe velsmakende og godt.

– De forskjellige smaksblandingene i serien gir en unik te-opplevelse i form av både herlige smaker og deilige dufter, sier Finjarn.

Disse urte-teene finner du i alle KIWI-butikker.
Disse urte-teene finner du i alle KIWI-butikker.

Twinings tenker nytt

Grunnen til at du kan nyte denne teen helt uten bekymring for koffein, er at den er basert utelukkende på naturlige frukter, urter og bær.

– I annen te er det bladene fra teplanten Camellia Sinensis som gir koffein, og denne planten finner du ikke i disse teene, sier Finjarn, som mener det er viktig for teprodusentene å tenke nytt.

– Vi ser at urtete-trenden har etablert seg i markedet og med Infuso ønsker vi å ta en tydelig posisjon. Forbrukere ønsker nye, spennende og helt naturlige smaker som holder en høy kvalitet, og med denne serien leverer vi akkurat det, sier hun.