Lesetid: 0 min

clock Created with Sketch.

Sommerens burgere

Nå er sommerens burgere her. Finn din favoritt og topp med ditt favoritt tilbehør av grønnsaker, ost og dressinger. Du finner et bredt utvalg av både burgere og tilbehør i din lokale KIWI-butikk.

Publisert: 21.05.2021 09.22 Sist oppdatert: 21.05.2021 09.22
0
00

kr /

Saftig burger

Big Juicy er en stor og saftig burger på 180 gram, som inneholder hele 40 % høyrygg. La burgeren hvile like lenge som den steker, så får du en saftig og smakfull burger. Prøv den gjerne med sommerens favoritt syltet rødløk.

49
00

Burger Big Beef

2x180g Folkets kr 136,11 / kg

Burger Big Beef

Big Beef er burgeren for deg som vil ha det lille ekstra. Dette er eb skikkelig saftig burger med mye smak og som tar grillfølelsen til neste nivå. Kombiner med en mild ost, en digg dressing og crispisalat.

0
00

kr /

En sterk kandidat

En burger med mye smak og en mild sting. Server den gjerne i briochebrød og med rotgrønnsaker på siden. Velbekomme!

0
00

kr /

Sweet Chili 

Sweet chili burger er en digg og litt annerledes burger. Burgeren er en tidligere testvinner hos bramat.no med terningkast seks. Vi digger burgeren med grillet squash og mango- og currysaus. 

0
00

kr /

Burger av storfe

Klassikeren med den autentiske grillsmaken som alltid består. Denne burgeren slår an uansett annledning. Perfekt med det tilbehøret du liker best, enten det er klassisk med ost, eller med en ny og spennende dressing. Kombiner med de grønnsakene du liker aller best.  

0
00

kr /

Grønt og godt

Dagens burger vegetar er et kjapt alternativ til en grønnere middag. Server med grillet paprika og en frisk urteaioli.

 
49
00

Baconburger

2x150g Folkets kr 163,33 / kg

Folkekjær favoritt

Baconburger er noe de fleste liker, og den passer perfekt med en skive cheddar og krispy salat. Topp med ketchup, sennep og en god BBQ-dressing. 

49
00

Burger Skinny Beef

2x130g Folkets kr 188,46 / kg

99 % storfekjøtt

En burger for den som ønsker et sunt alternativ, men av smakfullt storfekjøtt. Dagens Skinny Beef er 2 x 130 gram burgere bestående av 99 % storfekjøtt, og kun 5 % fett

0
00

kr /

Nøkkelhullsmerket burger

En lett og smakfull burger av kyllingkjøtt - merket med Nøkkelhullet! Denne burgeren er for deg som ønsker en litt lettere varaint. Topp den gjerne med frisk salat, tomater og en lett dressing.

Bli KIWI PLUSS-kunde og få 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt.

Bli KIWI PLUSS-kunde her