Dagens burger hos KIWI

Ja visst kan burger være sunt!

Burgeren har tradisjonelt vært kosemat, noe man unner seg – og kanskje ikke det sunneste man setter på bordet. Men det blir hva du gjør det til. Det er opp til deg!

Lukk øynene og tenk på en burger. Sjansen er stor for at du får vann i munnen – men du ser kanskje også for deg mengder av smeltet ost, fett som drypper, en overlesset, ketsjuprennende sak som ligger der doven av alle kaloriene.

Burgeren kan være en øvelse i utskeielser eller en sunn og lett hverdagsmiddag.

For at du skal kunne kalle noe for en burger trenger du egentlig bare noe å putte i midten og to stykker brød rundt. Den blir hva DU gjør den til! 

Lag din egen favorittburger 

En hamburger er ikke bare en hamburger. En hamburger er noe personlig. Enten det er snakk om smak eller rett og slett utseende. Mange vil kanskje si at det er det indre som teller.

Med KIWI sitt nye burgerkonsept Dagens burger har vi gitt fritt spillerom til burgerstylisten – nemlig deg! 

En burger kan bli en frodig og sunn fargeklatt. Den kan også bli et godt eksempel på et eksotisk og smaksrikt mangfold. 

KIWIs burgerserie inneholder åtte nye burgere, sju forskjellige sauser, to typer burgerbrød, tre typer ost og en salatblanding
KIWIs burgerserie inneholder åtte nye burgere, sju forskjellige sauser, to typer burgerbrød, tre typer ost og en salatblanding

Finn din egen stil 

KIWIs burgerserie inneholder åtte nye burgere, sju forskjellige sauser, to typer burgerbrød, tre typer ost og en salatblanding – som passer til alt.

Nå er det opp til deg å finne din stil. Om du kjører «safe» eller har lyst til å ta den helt ut, vil dagens burger gi deg muligheter som favner både det sunne, det enkle og det festlige. Ikke minst er KIWIs burgernyheter en rask og rimelig måte å kose seg på. 

Her ser du våre forslag til forskjellige burgermiddager: