;
  • TV

Heine Totland avslører sine sommerfavoritter.

Sommeren har endelig kommet til landet vårt etter en lang, mørk og seig vinter.

Musiker og matentusiast Heine Totland (47) fra Bømlo har en spennende og begivenhetsrik sommer i vente. Den folkekjære artisten skal nemlig reise rundt i landet for å spre musikk og glede til folket – samt unne seg noen lekre måltider underveis.

– Denne sommeren skal jeg turnére med bandet mitt. Vi skal spille på festivaler, vi skal rocke, vi skal ha det gøy, og vi skal spise masse god mat, forteller Heine som blir å se i KIWIs reklamefilmer i sommer.

Se video øverst i artikkelen.

Til tross for hektisk timeplan, skal Heine sette av tid til rolige sommerkvelder med gode venner og god grillmat. Og han er ikke tvil om hva som skal stå på grillmenyen:

– Jeg elsker å servere sjømat når jeg har venner på besøk om sommeren. Kjøtt også, selvfølgelig, men først og fremst sjømat. Årets grillfavoritt for meg er å grille fisk, og KIWI har en sitrusrubbet aure – eller ørret – som er veldig god.

Heines sommerfavoritter

Heine er glad i sommer og sol, og hans lykkeligste sommerminner er fra tidlig i karrieren da han spilte i musikaler.

– Vi spilte «Chess» (2006), vi spilte «Jesus Christ Superstar» (1999) og vi spilte «Les Misérables» (2003). Det var så koselig.

Og det blir ikke sommer for ham uten hans favorittsommerlåt: Stevie Wonders «Summer Soft», fra albumet «Songs in the Key of Life» fra 1976.

Heine er såpass glad i sommermusikk at han nylig spilte inn et minialbum hvor han tolker norske sommerklassikere. Platen «Heines sommerfavoritter» kan du nå høre på musikkstrømmetjenestene Spotify og Tidal.

Skal kjempe om «Stjernekamp»-seier i høst

Når sommeren er over, skal Heine delta i den populære NRK-serien «Stjernekamp», hvor ti etablerte musikere konkurrerer mot hverandre i alle mulige musikksjangre for å vinne tittelen «Norges ultimate entertainer».

– Jeg skal gønne på og gi alt! I «Stjernekamp» kan alt skje. Man kan ryke ut i første program eller gå helt til finalen – og kanskje hele veien til topps. Det hadde vært kjekt å få din stemme, sier Heine muntert og legger uhøytidelig til:

– Så hvis dere er glad i KIWI, kan dere godt være glade i meg óg!