Nyheter hos KIWI:

Grillklare fiskenyheter i din KIWI-butikk

Fisk på grillen er ikke til å kimse av. Det er godt og magert, og du får samtidig i deg de essensielle næringsstoffene fiskene er proppfulle av.

Årets grillsesong står klar etter en mørk og kald vinter, og i din KIWI-butikk finner du nå en rekke raske og sunne nyheter som fort kan bli et velkomment innslag når grillen varmes opp.

Og husk: Som KIWI PLUSS-kunde får du 15 % Trumf-bonus på all ferskpakket fisk – inkludert alle disse nyhetene – samt 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt.

 

Nyheten Laks med smak av Japan fra Lerøy er nøyaktig hva produkttittelen antyder, og har smaker av wasabi, ingefær og soya. Den kan enten grilles eller bakes i ovn. Vårt tips er å spise den med en frisk salat.

Flere laksenyheter fra Lerøy

Laks med piri piri – som er tilgjengelig i de fleste KIWI-butikker – har chili blandet inn i smør, så når du legger den på grillen eller i stekepanna, vil smøret smelte og marinerer fisken. Alle smakene blandes og balanseres mens den grilles/varmes, så ikke vær bekymret for chilisjokk.

Det kan dog være lurt å ha en sunn yoghurt- eller rømmedressing tilgjengelig hvis du ikke er vant til litt sterk mat – i tillegg til salat og ris og annet passende tilbehør. Klikk her for å se en grilloppskrift som er skreddersydd Lerøys Laks med piri piri.

Lerøy-nyhetene Laks med smak av piri piri og Laks på planke med sitronpepper finner du i de fleste KIWI-butikker.

Med Lerøys Laks på planke med sitronpepper får du med en furuplanke fra Hardanger på kjøpet. Ved første øyekast virker det kanskje utfordrende å grille laks på planke, men det er utrolig enkelt.

Fjern emballasjen, og legg planken med fisken på grillen i medium varme under lokk i 16-18 minutter. Da får laksen indirekte varme som gjør at den ikke svir seg, og fisken får en mild, røkt aromasmak. Og bonusen er jo at det ser veldig stilig ut! Du finner Laks på planke med sitronpepper i de fleste KIWI-butikker.

Nytt tilskudd til Billig middag for én-serien

KIWIs Billig middag for én-serie har nå blitt utvidet med Laks med sitrusrub. Alt du trenger å gjøre er å fjerne plasten og legge den på grillen under lokk – enkelt, raskt og sunt. Den kan også bakes i ovnen hvis været ikke er bra. Prøv den gjerne med en frisk salat, potetsalat eller annet tradisjonelt grilltilbehør.

Fiskeburger av laks

Fiskeburger av laks er ny i den populære Dagens burger-serie. Lakseburgeren består av 93 prosent fisk, og passer utmerket til tzatziki eller en mangosalsa. Å grille denne lakseburgeren er selvsagt bare én av måtene den kan tilberedes på; den passer like godt i stekepanna.

Nye fiskekaker i KIWI-butikkene

En annen fiskenyhet i alle KIWIs butikker er fiskekaker fra Lerøy med 65 % torsk og hyse. Disse er laget av norsk fisk og produsert i Lofoten. Den er nøkkelhullmerket, glutenfri og ikke tilsatt melk. Perfekt til hele familien!

Hva med å grille fiskekakene? Det er både superenkelt og supergodt! Spis fiskekakene som de er, eller lag en fiskeburger med grovt hamburgerbrød. 

Nyhet fra Lerøy: Fiskekaker med 65 % torsk og hyse

NB! Hvis du griller ute i naturen, husk å rydde skikkelig etterpå. Og vær i tillegg ekstra varsom på at det ikke er skogbrannfare i området du griller. Du kan se en oversikt over alle sårbare områder på Yr.