Lesetid: 0 min

clock Created with Sketch.

Lyst kjøtt på grillen

Velg mellom kylling, svin eller kalkun, med og uten marinade. I KIWI har vi noe for store og små, for den som er veldig sulten, eller bare sulten på noe godt!

 

Publisert: 20.05.2021 15.43 Sist oppdatert: 20.05.2021 15.43
0
00

kr /

Klassiske spareribs

Sparibs er en favoritt hos mange, samtidig som det er enkelt å lage og lett å dele! Perfekt til de dagene hvor man  har lyst på noe ekstra godt til grillmiddagen.

 

0
00

kr /

En smak av Frankrike?

Svinefileter med en smakfull, fransk urteblanding. Server gjerne med en frisk salat og en god vinaigrette. Perfekt på varme dager!

0
00

kr /

Smakfull kylling

Sett preg på grillmåltidet med et saftig overlår av kylling, marinert med sitron og papaya. Kyllingfileet med Sitron & Papaya er en del av konseptet Billig middag for én som består en rekke produkter laget for deg som ikke trenger en stor pakke. Lager du mat til flere, er det enkelt å supplere med flere pakker.

0
00

kr /

Grill kalkun i sommer

Kalkun er magert kjøtt som passer ypperlig til grillmåltidet. Er du redd for tørt kjøtt er det enklere enn du tror å få det saftig hvis du varierer mellom å legge kjøttet på sterk og svak varme. Gjerne litt frem og tilbake. Da har du bedre ontroll og resultatet blir et saftig, magert og sommerlig måltid.

0
00

kr /

Kylling med tomat og urter

Lag en deilig familiemiddag ute på grillen med tomat- og urtemarinert kylling. Grill som anvist på pakken, eller tre de på grillspyd. Skjær de opp i store terninger og stikk på spyd - så enklet og så godt. Kutt opp dine favorittgrønnsaker og pensle med litt olje før de legges på grillen, så er middagen klar!

0
00

kr /

Saftig BBQ-kylling lårfilet

Saftige lårfileter av kylling, marinert i en smakfull BBQ-saus. En familiefavoritt som faller i smak hos både store og små. Kommer i en praktisk skål som du kan sette rett på grillen.

0
00

kr /

Tynnskåret ytrefilet av svin

Magert og mørt svinekjøtt i en spicy urte- og chilimarinade. Server med ditt favoritttilbehør. Vårt tips er grill-potetsalat og masikolber rett fra grillen.

0
00

kr /

Marinerte kyllingklubber

Kyllingklubber er perfekt mat å dele med venner eller familie. Enkelt er det også! Varm de opp i en aluminiumsform til vingene er gjennomvarmet og maten er klar. Dypp klubbene i en digg yoghurtdressing og nyt en lett, enkel og velsmakende middag.

0
00

kr /

Mørt kjøtt

Dette er mat som vil friste naboen på andre siden av hekken! La grillen bli ordentlig god og varm før kjøttet går på, la deretter kjøttstykket få noen minutter sterk varme på hver sider, avhengig av størrelsen. Legg over kryddersmøret når biffen skal hvile og server med norske nypoteter og en deilig salat.

0
00

kr /

Klassisk grillribbe

Godt krydret grillribbe av kam, marinert med en klassisk BBQ-saus. Grillribbe er ikke det magreste produktet, men med tilbehør som mais, salat og nypoteter med kesamdressing kan enhver hverdag bli en grillfest!

0
00

kr /

BBQ-marinerte spareribs

Like enkelt å tilberede som det er å like! Pakk spareribsene inn i folie, eller ha de i folieform. Grill til de er gjennomvarmet og server gjerne med en kremet maissalat og en frisk potetsalat. Veldig enkelt og veldig godt!

0
00

kr /

Svinekoteletter 

Klassiske koteletter av svin i en stor og praktisk forpakning.

0
00

kr /

Hel skinke

Bøkerøkt skinke er et flott pålegg til koldtbordet når du skal ha fest, eller på brødskiva på en helt vanlig tirsdag. Mulighetene er mange, i likhet med tilbehøret som passer til. Spis den kald, eller varm den i saus eller på grillen.

0
00

kr /

Ren kjøtt med saftig smak 

Sommerskinke er rask og enkel mat som passer like godt på en regnværsdag, som på godværsdagene. Prøv gjerne med ferske nypoteter og en mild og kremet potetsalat.

0
00

kr /

Marinert grillribbe 

En familiefavoritt som de fleste kan like. Lett å grille og passer til det meste av tilbehør.

Sommerkoteletter

First Price kr 49 / kg

Klassiske svinekoteletter

Pensle med en god marinade og grill kotelettene slik du foretrekker. Grill maiskolbe eller andre grønnsaker du liker og server sammen med kotelettene. Enkel og god grillmat til sene sommerkvelder. 

0
00

kr /

Smaken av sommer 

Sommerkoteletter med BBQ-marinade er skikkelig sommermat. Perfekt med det tilbehøret du liker best, enten du velger noe klassisk eller prøver deg på noe nytt som for eksempel kremet kål med eple.

 

0
00

kr /

Krydret grillribbe

Grillribbe gjør seg selv på grillen. Følg med og pass på varmen når du griller, så kjøttet ikke blir brent. Prøv de gjerne med noe friskt tilbehør til, som grillet spisspaprika fylt med fetaost.

39
00

Rødløk

Syltet 240g Eldorado kr 162,5 / kg

Syltet rødløk

Syltet rødløk er en sommerfavoritt, og et tilbehør som gir en deilig sødme til all grillmaten. Syltet rødløk er et kjempegodt tilbehør til både kjøtt, svin og kylling. Prøv deg frem med maten du liker best!

0
00

kr /

Middag for to?

Da er en flintstek på deling perfekt. En flintstek rekker normalt til to personer og blir saftig, mør og smakfull om du griller den riktig. Tips! Sørg for å lage noen snitt i svoren slik at den ikke krøller seg under grilling.

89
00

Svin nakkekotelett

Trøffelmarinert kr /

Trøffelmarinerte nakkekoteletter

Er du glad nakkekoteletter, og ute etter det lille ekstra? Da kommer du til å elske disse nakkekotelettene med trøffelmarinade. Prøv de alene som fingeremat når du har lyst på noe digg, eller lag et ordentlig festmåltid med norske grønnsaker og en frisk urtedressing.

0
00

kr /

Urtemarinert svinefilet

Vårt beste tips til saftig og smakfull svinefilet er at kjøttet er temperert. Gi det deretter en stekeskorpe før du griller det på lavere varme. Husk å la kjøttet hvile før du skjærer i det. 

0
00

kr /

Entrecôte med smak av BBQ

Prøv entrecote med årets heftigste smak av Kansas BBQ rub! Her snakker vi et ordentlig smakfullt og saftig stykke kjøtt. Alt passer til entrecote, men server gjerne med grillet mais og coleslaw.

 

89
00

Svin Nakkekotelett

BBQ 900G Folkets 89 pr kg kr /

Marinerte koteletter

Saftige grillkoteletter fra Folkets. En klassiker på grillen.

67
90

Kylling Salatkjøtt

Grillet 350g Prior kr 194 / kg

Ferdigstekt salatkylling

Smakfull salatkylling som kan brukes til mye mer enn bare salat! Prøv den som pålegg, i lompe med kremost, eller bland den med din favorittpasta.

39
90

Kyllingfilet

Skivet/Stekt 200g Prior kr 199,5 / kg

Spiseklar, skivet kyllingfilet

Enkel, smakfull og ferdigstekt kylling - perfekt til wraps, salater eller pasta. Enkel å ta med seg på stranda eller i parken.

Bli KIWI PLUSS-kunde og få 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt.

Bli KIWI PLUSS-kunde her