I KIWI finner du det du trenger til sommerens grillfest! Frukt og grønnsaker passer perfekt på grillen. Her er Christer Rødseth sine beste tips om du ønsker å grille frukt og grønt i sommer.
Overrask med grillet gulrot i pølsebrød! Et godt alternativ til deg som ikke spiser kjøtt, eller som vil prøve noe nytt på grillen. Grillet gulrot i brød med hummus og syltet rødløk er både enkelt og skikkelig godt! Grill brødet, ha i hummus, legg i gulrota, sylta rødløk, sprøstekt løk og reddik. Slik gjør du det:
Trenger du et perfekt grønnsaksalternativ på grillen i sommer? Da bør du prøve denne spennende sellerirotburgeren. Først baker du selleriroten i ovnen, før du kutter den i skiver og legger den på grillen. Skjærer du seleriroten i enda tynnere skiver fungerer det supert som tilbehør til «vanlig» burger og annen grillmat. Det er også en fin måte å bruke opp rester på. Slik gjør du det:
La grønnsakene spille hovedrollen på grillen i sommer. Bakt søtpotet med Apetina-blanding passer perfekt som tilbehør, eller som et eget fullverdig måltid. La søtpoteten hvile før du har i Apetina-blandingen og topp deretter med frisk salat. Slik gjør du det: