• TV

I sommer skal den svenske kokken Tina Nordstrøm nyte den nordnorske gjestfriheten og lage masse kjapp, sunn og billig sommermat for KIWI. Deler du ditt beste sommerminne med henne kan du også vinne en tur til Lofoten!

På reise i magiske Nord-Norge besøker Tina både Henningsvær, Hopen og Unstad i Lofoten, for å oppleve naturen og ikke minst for å lage lekker sommermat av norske råvarer. Med nærhet til naturen og enkle grep tryller hun frem sunne retter, som passer i all slags vær.

- Jeg har laget mange nye oppskrifter som jeg gjerne vil dele med dere, sier hun, og røper at det helt sikkert blir noen nye smaksopplevelser fra grillen denne sommeren.

Hent sommerens kokebok gratis i din nærmeste KIWI-butikk!

Hva kan grilles?

Hva med grillet asparges med parmesan og kapers, grillet sukkerbrød-sandwich med sjokoladekrem og bringebær, eller persillegrillet klippfisk med purreløk og tomatsalsa? 

- Alt kan grilles, sier den sprudlende kokken. 

Husk at alle KIWI PLUSS-kunder får 7,5 % rabatt på alt av sommerens fersk frukt og grønt også!

Vinn reise til Lofoten!

For den svenske stjernekokken er det et eventyr å få oppleve Lofoten fra flere sider denne sommeren, og hun gleder seg til å lage mat både til lands, vanns og på toppen av værbitte Lofot-topper.

Men det er helt sikkert ikke bare Tina som har en eventyrlig sommer! Kanskje du skal lage noe nytt på grillen, kanskje imponerer du familien med et himmelsk kakebord - eller kanskje lærer yngstemann å sykle akkurat idet du filmer henne?

Del bilder og video med #sjekkhertina

- Del ditt beste sommerminne med meg på Instagram under emneknaggen #sjekkhertina! Jeg gleder meg til å se hvordan din sommer ser ut, enten det handler om mat, naturopplevelser eller minner for livet.

Hver uke vil vi trekke ut to ukesvinnere på KIWIs Instagram-profil som vinner hvert sitt KIWI-gavekort på 300 kroner. Helt til slutt trekker vi en hovedvinner blant alle de innsendte bidragene som vinner en reise til Lofoten verdt 10.000 kroner!  

HER kommer du til Tinas sommer - søk blant alle oppskriftene, les reisebrev og se alle filmene fra Lofoten denne sommeren!

Konkurranseregler

Lag en ny matrett eller prøv en ny aktivitet - ta bilde eller video og merk det med #sjekkhertina. Hver uke kan du vinne et gavekort fra KIWI på 300 kroner - hovedpremien er en tur til Lofoten!

Regler:

  1. Du må følge @kiwi_minipris på Instagram for å vinne ukespremier eller hovedpremien. (Følg oss gjerne også på Facebook  for andre konkurranser der)
  2. Du kan ikke tagge gamle bilder, det må legges ut i perioden 3. mai til 31. juli.
  3. Tagg bildene med #sjekkhertina
  4. Konkurransen varer fra 3. mai til 31. juli 2016.
  5. KIWI velger ut vinnerne blant de innsendte bidragene.