Alt til sommeren billig hos KIWI

Dette bør du ha på plass før du griller

Grillsesongen er i gang for fullt, og vi lager både mat og spiser utendørs. Da er det greit å ha det mest nødvendige på plass på utekjøkkenet.

Vi nordmenn elsker å grille, og det er jo ikke så rart. Etter en kald vinter vil vi helst tilbringe hvert eneste minutt ute, og da er det flott å kunne tilberede og spise middagen under åpen himmel.

Velg lofritt tørkepapir

Skal matlagingen gå knirkefritt, er det viktig å ha alt du trenger tilgjengelig. Grillen står naturligvis klar, og det er også smart å ha en god kniv, skjærefjøl og kanskje et steketermometer for hånden. 

I tillegg er det lurt å utstyre utekjøkkenet med en rull med tørkepapir. Velg et papir som ikke loer, slik at du slipper å plukke papirrester av middagen din. 

God sugeevne 

Lofritt tørkepapir kan også brukes til å tørke vekk fett og olje fra grillen.   Edet Torky er et eksempel på lofritt tørkepapir, og selges i alle KIWI-butikker.
Lofritt tørkepapir kan også brukes til å tørke vekk fett og olje fra grillen. Edet Torky er et eksempel på lofritt tørkepapir, og selges i alle KIWI-butikker.

Begynn med å tørke over kjøttet før du pensler på grilloljen. Både kjøtt og pølser har gjerne med seg en del fuktighet fra pakningen, og dette fjernes enkelt med tørkepapiret. 

Ved å ha tørkerullen lett tilgjengelig fra starten av, slipper du dessuten å løpe inn hver gang du trenger det. Det er også kjekt å ha papir innen rekkevidde hvis du søler grillsaus mens du holder på. 

Vær klar over at det er stor forskjell på både sugeevnen og slitestyrken til de ulike tørkepapirene, og mens noen loer, er altså andre lofrie. 

Når du først er klar for å grille, har vi flere tips som kan gjøre grillmiddagen ekstra vellykket: