Påske – og endelig klart for grillsesong!

Det spås pent påskevær i store deler av landet. Hva passer vel bedre enn å starte grillsesongen?

Grillsesongen er herved i gang! Sen påske gir mulighet for gode og varme ettermiddager med grillmat med godt og sunt tilbehør. Det meste kan grilles, og med riktig tilbehør blir grillmiddagen både sunn og god.

Mange fyrer opp bål og griller ute på tur i påsken. Men det trenger ikke bare være pølser som finner veien på bålet. Tar du med en grillrist er det også enkelt å legge burger på grillen. Husk bare å rydde skikkelig etterpå når du griller ute.

Vær i tillegg ekstra varsom på at det ikke er skogbrannfare i området du griller. Du kan se en oversikt over alle sårbare områder på Yr.

Sleng burgere på grillen

Burger er noe av det aller enkleste du kan grille og er en hit hos de fleste. En saftig burger på grillen slår aldri feil, og hos KIWI får du både burgere av storfe, kylling og laks. Noe for enhver smak!

Burgere er også enkelt å lage selv, og KIWI har mange deilige oppskrifter du kan boltre deg i.

Mekk din favorittburger

En hamburger er ikke bare en hamburger. En hamburger er noe personlig. Enten det er snakk om smak eller rett og slett utseende. Mange vil kanskje si at det er det indre som teller.

Med KIWI sitt burgerkonsept Dagens burger har du fritt spillerom til burgerstylisten – nemlig deg!

Sunt og godt tilbehør til burgere

KIWI har mange saftige burgerbrød du kan kjøpe i butikken. Men hvis du vil lage egne burgerbrød anbefaler vi denne oppskriften på hjemmelaget burgerbrød som er litt sunnere og grovere.

Grillede grønnsaker

Grønnsaker er glimrende tilbehør både til burger og annen grillmat. Grill hele eller skivede grønnsaker direkte på grillen. Pensle med olje først, strø på med salt og pepper og grill over direkte varme, et par minutter på hver side avhengig av grønnsakens størrelse.

Grønnsaker er perfekt på grillen. Del opp, grill og nyt. Det er også godt til burgere.
Grønnsaker er perfekt på grillen. Del opp, grill og nyt. Det er også godt til burgere.

Selv om alle grillede grønnsaker i seg selv er spennende, er også her variasjon et stikkord. Bruk gode oljer og ulike krydder, tre grønnsaker på spidd, legge de i foliepakker eller skjær de opp og legge dem rett på grillristen.

Hos KIWI får du 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt – i tillegg til ferskpakket fisk, hvis du er KIWI PLUSS-kunde. Klikk her for å bli KIWI PLUSS-kunde gratis du også