Tips til kjøtt på grillen

Disse grillnyhetene finner du i alle KIWI-butikker

Vi krysser fingrene for mye godt grillvær i sommer, for hos KIWI har du aldri hatt så mange spennende grillnyheter å velge blant som i år.

Sommeren vil sannsynligvis være norsk for de aller fleste av oss, og dermed by på ekstra mange gode grunner og anledninger til å kose seg litt ekstra med familien.

Hos KIWI har vi et godt utvalg grillprodukter du kan velge blant, og her får du en oversikt over de største nyhetene i hver kategori. Gå i din lokale butikk for å se hele utvalget.

Sticks

Sticks består av grillspyd, saus og crunch, som du mikser slik du selv ønsker det.
Sticks består av grillspyd, saus og crunch, som du mikser slik du selv ønsker det.

En av de største nyhetene denne sommeren er Sticks, som er en serie grillprodukter fra Folkets bestående av syv forskjellige grillspyd, fire forskjellige sauser og tre bokser med crunch. Her får du tips og oppskrifter til hvordan du kombinerer de forskjellige produktene.

Kylling

Kylling-nyheter fra Prior hos KIWI i sommer.
Kylling-nyheter fra Prior hos KIWI i sommer.

Prior Kylling Flatbird er sommerens største nyhet fra Prior, og selges kun hos KIWI. Mange nordmenn har oppdaget hvor enkelt og godt helstekt kylling er. På grillen kan det imidlertid være krevende å få den gjennomstekt og det tar forholdsvis lang tid. Prior har derfor delvis delt kyllingen, brettet den ut og lagt den i en praktisk aluminiumskål. Krydre eller mariner etter eget ønske og sett skålen rett på grillen – eller i stekeovnen dersom været ikke tillater grilling.

I tillegg kan du velge mellom Prior kyllingfilet med skinn, som gir deg et enda saftigere resultat, Kyllingfilet med marinade av tomat og urter, og Kylling overlår med marinade av sitron og papaya. Sistnevnte marinade får du også på kyllingfileten i Billig middag for én-serien. Perfekt hvis dere ønsker å mikse litt forskjellig kjøtt på grillen.

Hamburgere

Utvalget av Dagens burger hos KIWI i sommer.
Utvalget av Dagens burger hos KIWI i sommer.

Dagens Burger er en svært populær burger-serie med 10 forskjellige hamburgere, 4 sauser, burgeroster og burgerbrød. Nytt i år er Skinny burger, som består av 99 prosent storfekjøtt, men bare 5 prosent fett. Fiskeburger med chili og hvitløk er en god nyhet til deg som foretrekker noe enda lettere på tallerkenen. 

Spesialpølser

Utvalget av Folkets pølser hos KIWI i sommer.
Utvalget av Folkets pølser hos KIWI i sommer.

Folkets spesialpølser gir deg også svært mange valgmuligheter på grillen framover. Blant årets nyheter finner du blant annet Folkets Habanero som er helt ny og består av små og sterkt krydrede pølser. Folkets Favoritter er på sin side en miks av favorittene Bacon & BBQ, Bratwurst og Chorizo. I tillegg får du nå også Ostegrill med bacon i alle butikker.

Lam og svin

Grillnyheter av lam og svin.
Grillnyheter av lam og svin.

Mange vil også glede seg over at det kommer nye produkter av lam og får til grillen. Fra Folkets har vi fårefilet med chili og hvitløk, i tillegg til nyheten ferdig krydret lam grillskiver fra Gilde.

Er du glad i svinekjøtt, er Folkets tynnskåret ytrefilet av svin med urter og chili og Folkets Sweet BBQ Spareribs blant årets nye tilskudd.

Fisk

Fiskenyheter sommeren 2020 hos KIWI.
Fiskenyheter sommeren 2020 hos KIWI.

Fisk smaker også ekstra godt på grillen. I tillegg til tidligere nevnte Fiskeburger med chili og hvitløk, finner du grillaks med smak av Japan blant sesongens fiskenyheter. Laks med sitrusrub er sommerens nyhet i Billig middag for én-serien.

Ikke glem at KIWI PLUSS-kunder alltid får 15 prosent trumfbonus på all ferskpakket fisk hos KIWI, i tillegg til det samme på fersk frukt og grønt. Registrer deg gratis her.