Kiwi har Oumph! i frysedisken

Er det mulig å grille Oumph!?

Ja visst er det mulig, det er faktisk superenkelt! Her får du svar på fem spørsmål som du kanskje lurer på når du skal legge Oumph! på grillen for første gang.

1. Hvor lenge skal jeg grille Oumph!?

Når du griller Oumph! trenger du ikke være redd for at det skal være rått. Det er ferdig når bitene har fått en fin stekefarge, noe som pleier å ta et par minutter. Nøyaktig tid avhenger av temperatur på grillen. Best resultat får du hvis du griller Oumph! raskt på høy varme.

2. Hvilke varianter av Oumph! kan jeg grille?

Alle! Enten kan du velge en av de ukrydrede variantene og marinere eller krydre selv, eller så bruker du en av Oumph!-posene som allerede er krydret. Da blir det enda enklere: Bare ta ut av fryseren, tine opp og så grille.

3. Krydder, marinade eller rub? Hva blir best om jeg vil bruke ukrydret Oumph!?

Alle varianter går bra, men vi synes Oumph! blir aller best med en våt marinade, litt som en glaze. La gjerne bitene av The Chunk koke noen minutter i marinaden. Har du tid kan du la Oumph! ligge i marinade over natten, men det er ikke nødvendig. Etter å ha marinert Oumph! The Chunk kan du f.eks lage grillspyd med biter av Oumph! og de grønnsakene du liker best.

4. Hvordan griller jeg de små bitene? 

Små grønnsaker og Oumph! er enklest å grille i en grønnsakskurv eller på en grillpanne. Har du ingen av delene smaker Oumph! like godt i den gode, gamle foliepakken sammen med forskjellig tilbehør.

5. Hvordan unngår jeg at Oumph! setter seg fast i grillen?

Det blir som med alt annet kjøtt: Pensle grillristen/formen med litt matolje før du griller.