• TV

«Kom deg ut-dagen» går av stabelen kommende søndag, og vi fikk bli med en fantastisk gjeng på oppvarmingstur – og underveis ga vi dem en hyggelig og smakfull overraskelse.

Søndag 2. september er det klart for «Kom deg ut-dagen» til Den Norske Turistforening (DNT). SIden 2016 har KIWI samarbeidet med DNT om å få enda flere nordmenn opp av sofaen og ut i naturen, og «Kom deg ut-dagen» er det største, årlige arrangementet.

Den Norske Turistforening – som feirer sitt 150-årsjubileum i år – holder på søndag over 160 arrangementer over hele landet for alle som vil bli med på en fin og opplevelsesrik dag i naturen, og KIWI er med som samarbeidspartner. Terskelen er lav, humøret er på topp, og det er helt gratis å bli med. Du kan selv søke etter et arrangement i nærheten av hvor du bor.

Ble overrasket på tur

FTU – friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede – er et tilbud fra Den Norske Turistforening for utviklingshemmede og deres venner, familie og støtteapparat.

Vi fikk bli med en super FTU-gjeng på oppvarmingstur til «Kom deg ut-dagen». Og siden de var så hyggelige å invitere oss med, benyttet vi i samarbeid med Kvikk Lunsj anledningen til å servere dem en god overraskelse som ble satt stor pris på.

Se selv i videoen øverst i artikkelen!