Nå med 44% resirkulert materiale

Visste du at dette er Norges mest solgte sports-BH?

Det er ikke alle som er klar over at du får kjøpt trenings-BH i god kvalitet til en like god pris i de fleste KIWI-butikker. Sports-BHen fra Pierre Robert er nemlig Norges mest solgte i dagligvare og nå kommer også bestselgeren i 44% resirkulert materiale. 

En sports-BH er det viktigste treningsplagget for kvinner, sånn hvis vi ser bort fra joggeskoene. Om ikke brystpartiet får ordentlig støtte, kan dette resultere i smerter i rygg og nakke. Det er grunnen til at du bør bruke en god sports-BH når du trener, uansett størrelse på brystene.

En god sports-BH skal gi støtte og kan i tillegg forhindre rygg og brystsmerter. Forskning viser faktisk at kvinner som bruker tilpasset sports-BH trener både grundigere og oftere, grunnet økt følelse av komfort under treningen, forteller personlig trener Sandra Gavrilov.

Personlig trener Sandra Gavrilov anbefaler deg å bruke sports-BH når du trener.
Personlig trener Sandra Gavrilov anbefaler deg å bruke sports-BH når du trener.

I de fleste KIWI-butikker finner du trenings-BH fra Pierre Robert i topp kvalitet og til en god pris. Tro det eller ei, men dette er faktisk Norges mest solgte sports-BH i dagligvare.

Ny og forbedret

Pierre Roberts myke sports-BH er solgt i flere hundre tusen eksemplarer, og er en favoritt blant både toppidrettsutøvere, nybegynnere og alt imellom. Formstrikkede kopper gir fantastisk komfort og stretch, samtidig som den støtter godt og holder alt på plass. Bestselgeren Medium Support har nå kommet i en mer bærekraftig versjon, med 44% resirkulert materiale. Det resirkulerte materiale er også mindre vann-, kjemikalie- og energikrevende å produsere.

Slik velger du riktig sports-BH

Mange lurer på hvilken sports-BH man burde kjøpe og hvordan man finner riktig størrelse. Derfor har vi sammen med Pierre Robert laget en veiledning slik at du kan enklere kan finne riktig sports-BH til din kropp og aktivitet.

Bestselgeren Medium Support finner du hos KIWI.
Bestselgeren Medium Support finner du hos KIWI.

Riktig størrelse og god støtte

Hovedoppgaven til en sports-BH er å holde brystene godt fast mens du trener, slik at brystvevet ikke strekker seg under fysisk aktivitet. En sports-BH skal sitte litt strammere enn en vanlig BH, slik at brystene ikke har noe plass til å bevege seg. Men den skal ikke være så stram at det er ubehagelig.

Slik finner du riktig størrelse

Pierre Robert sin størrelsesguide.
Pierre Robert sin størrelsesguide.

For å finne riktig størrelse på din sports-BH kan du finne frem et målebånd og gjøre følgende:

Hva slags trening og aktivitetsnivå?

Ulik aktivitet og treningsformer krever ulik støtte. Når du trener høyintensitetstrening som for eksempel løping eller crossfit, vil du trenge en sports-BH med mer støtte enn når du trener lavintensitetstrening, som for eksempel yoga. Om du er en som varierer treningen din mellom høyintensitetstrening og lavintensitetstrening, er det anbefalt at du har 2-3 forskjellige sports-BH´er med ulike støtte i din garderobe.

Formstrikkede kopper gir fantastisk komfort og stretch, samtidig som den støtter godt og holder alt på plass.
Formstrikkede kopper gir fantastisk komfort og stretch, samtidig som den støtter godt og holder alt på plass.

Velg et fukttransporterende materiale

Du ønsker ikke en BH som blir våt og klam når du svetter. Derfor burde du gå for et teknisk materiale som gir god luftgjennomstrømning, og som samtidig leder fuktigheten bort fra huden slik at den føles tørr og behagelig gjennom hele økten.

Sports-BH Medium Support nå i en mer bærekraftig versjon, med 44% resirkulert materiale.
Sports-BH Medium Support nå i en mer bærekraftig versjon, med 44% resirkulert materiale.

Slik vet du at du har valgt riktig sports-BH

For å få bekreftet at du har valgt rett trenings-BH, er den beste løsningen å teste den på. Du skal kjenne at den sitter godt og at den ikke strammer for mye, eller sitter for løst.

  1. Legg en finger mellom sports-BHen og huden. Fingeren skal gli enkelt mellom. Gjør den ikke det, er sports-BHen for trang.
  2. Gjør noen bevegelser for å forsikre deg om at skulderbåndene sitter stramt nok. Glir de ned, er sports-BHen for stor.
  3. Ta noen spensthopp – Om du prøver en sports-BH for høyintensiv trening kan du prøve å hoppe for å se og kjenne om brystene holder seg godt på plass.

Fornøydhetsgaranti

Pierre Robert har en 100% fornøydhetsgaranti. Er du ikke fornøyd kan du ta kontakt med Pierre Robert direkte for å få pengene tilbake. Du kan lese mer om dette her.